![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
George Simion era un băiat care nu dădea pe afară cu banii, nu avea mașini scumpe, care a vândut și un apartament pt a putea organiza evenimente pt a strânge 100.000 de semnături la europarlamentare. În viața lui mai mereu pe drum a avut o prietenă care a plecat că era plecat cu marșuri unioniste, cu activități, la un moment dat a ajuns până în Andorra la un meci Andorra România. Sunt curios ce femeie s-ar căsători cu un bărbat care dă totul pt cauză adică și finanțele familiei le pune în pericol donând mult, și-a vândut apartamentul și stă în chirie, la cât sunt de materialiste femeile din ziua de azi, de aceea soția lui pare o femeie deosebită că duce o cruce mai grea. Părerea mea e că Simion își iubește soția, și-a luat o soție frumoasă, mai tânără ca el, nu are motiv să înșele, a zis că orice face e interpretat ca un act politic, dar el oricum s-ar fi căsătorit. A vrut să arate prin nuntă că știe să organize și lucruri la un nivel mai mare cu tot efortul logistic pe care îl presupune. Citat:
Eu am văzut că s-a tot contrat cu Csoma Botond, chiar nu pentru UDMR i-am votat, nici pt unionism, ci pt ca să se lupte cineva cu PSD și cu PNL cum o făcea pe vremuri PD-L o a treia forță care se bate cu acești mamuți învechiți în rele. Măcar PNL dacă l-am slăbi la vot să-l ducem sub USR să se învețe minte pt ce au făcut cu pandemia ar fi ceva bun de tot.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 31.07.2023 at 21:33:02. |
|