Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.07.2023, 21:29:10
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Hai să fim serioși, Simion prin ceea ce a făcut cu așa-zisa lui nuntă a demonstrat foarte clar multă decădere. Nu fac comparații cu Vadim. Simion a afirmat foarte clar că nunta a fost „un act politic”; să faci astfel de afirmații publice, care să ajungă deci și la urechile soaței și ale socrilor, ba chiar și ale publicului este cu adevărat o mișelie incalificabilă. (Cine a mai pomenit o asemenea BATJOCURĂ la adresa propriei nunți, de a numit-o „act politic”?) Dar eu sînt convins că Simion a fost sincer, avînd în vedere că în urmă cu ceva vreme în urmă unii declanșaseră o campanie în care insinuau că Simion ar fi fost sau ar fi homosexual; spunînd că nunta a fost un „act politic”, el de fapt lupta împotriva acelei propagande, pe lângă faptul, tot mizerabil, de a folosi propria nuntă ca pe un mod de publicitate electorală (transmisă mare parte chiar de o televiziune de știri cu mare audiență). Astfel de nemernicii, trebuie să recunoaștem, numai o „nulitate” ca Simion putea să facă.
George Simion nu e homosexual, asta a ventilat Mălinache bot, e curios că tu nu vezi că lui Simion i se aplică un tratament sulfuros de ură din aia din guri puturoase cam cum îi aplica antena 3 lui Iohannis în 2014 de l-au și dus la victorie, a recunoscut și Ponta că s-a marșat pe tușe groase, că ar fi făcut altfel campania dacă era să înceapă de la 0.

George Simion era un băiat care nu dădea pe afară cu banii, nu avea mașini scumpe, care a vândut și un apartament pt a putea organiza evenimente pt a strânge 100.000 de semnături la europarlamentare.
În viața lui mai mereu pe drum a avut o prietenă care a plecat că era plecat cu marșuri unioniste, cu activități, la un moment dat a ajuns până în Andorra la un meci Andorra România.

Sunt curios ce femeie s-ar căsători cu un bărbat care dă totul pt cauză adică și finanțele familiei le pune în pericol donând mult, și-a vândut apartamentul și stă în chirie, la cât sunt de materialiste femeile din ziua de azi, de aceea soția lui pare o femeie deosebită că duce o cruce mai grea.

Părerea mea e că Simion își iubește soția, și-a luat o soție frumoasă, mai tânără ca el, nu are motiv să înșele, a zis că orice face e interpretat ca un act politic, dar el oricum s-ar fi căsătorit.
A vrut să arate prin nuntă că știe să organize și lucruri la un nivel mai mare cu tot efortul logistic pe care îl presupune.

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Și acele evenimente au fost folosite exact ca și vechile scandaluri de golan și fals unionist, tot pentru a își face publicitate pe teme de rezonanță pentru electoratul naționalist și conservator. Dovadă că acum, la fel cum a dispărut subiectul reunirii, a dispărut aproape complet menționarea UDMR sau a Ungariei din discursul revanșard al AUR, singurii menționați fiind PSD și PNL. Deci Sistemul e vinovat, dar, ce să vezi, „balamaua” Sistemului nu mai este vinovată; asta este o altă trădare mîrșavă a AUR-iștilor.
PSD și PNL sunt 80% din răul României, au fost frână în dezvoltarea comunităților cu câteva excepții de primari, se dă în ei pt că ei sunt capul, pe ei trebuie să-i învingi la vot nu partide de 5%.

Eu am văzut că s-a tot contrat cu Csoma Botond, chiar nu pentru UDMR i-am votat, nici pt unionism, ci pt ca să se lupte cineva cu PSD și cu PNL cum o făcea pe vremuri PD-L o a treia forță care se bate cu acești mamuți învechiți în rele.

Măcar PNL dacă l-am slăbi la vot să-l ducem sub USR să se învețe minte pt ce au făcut cu pandemia ar fi ceva bun de tot.

Last edited by Iorest; 31.07.2023 at 21:33:02.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare