![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce spun românii despre spitalul mobil, le e benefic pt că își pot face analizele aproape de casă deci, fără să fie pe liste de aștepare de luni de zile, că e gratis vs consult oftalmologic de pildă care e de câteva sute de lei.
https://www.youtube.com/shorts/TMsCVgy2EBA https://www.youtube.com/shorts/euNFdNY0Xt8
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum asta nu-i politică, asta este panaramă politicianistă, populistă. Parcă numai Dan Diaconescu mai lipsește din peisaj, dar parcă era prezent și părea a fi o nouă asociere de „succes” cu Simion pe la nunta de la Măciuca. |
|
||||
|
||||
![]()
Cam greu as vedea AUR sa conduca tara, avand in vedere ca puterile globalistilor sunt tot mai mari. Din pacate nu Iohannis conduce tara, ci acei care il conduc pe el... :/
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
AUR poate obține un scor mare, cu 3 în față, condiția e să nu se fărâmițeze votul, ei să nu se lenevească, preoții, profesorii de religie, intelectualii creștini care stau sub acoperire de frica prigonitorilor vremii să se implice. Fermentul creștin de la Referendumul pentru familie, luptătorii pentru libertăți din pandemie să strângă rândurile. O altă condiție e ca omul de rând să câștige războiul psihologic cu presa care încearcă să-l înspăimânte, să-l demobilizeze sau să-l facă să nu se prezinte că oricum nu are rost. Românul va fi liber abia atunci când nu intră la urnă cu vocea mălinbotului sau a cetepeului în cap, sau a altui pseudo elitist, ci cu conștiința lui. Nu-mi comandă votul nici euronewsul, nici alți presari care se pretind ei quality dar nu știi de unde li se umple punga lor cu bani și de unde se alimentează. Oricum dacă nu votăm și va fi mai rău, tot am ajutat răul să se instaureze nefăcând nimic să-l oprim, sau și mai rău prin vot greșit, am încurajat experimente toxice de tip neoliberalism prin încolonare în rândurile lor.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 06.07.2023 at 01:23:32. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ar putea guverna AUR ca lumea, numai daca s-ar unii toate partidele de dreapta din Europa si ar castiga in orice tara, abia atunci poti sa zici ca dai o lovitura sub centura asupra globalistilor.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
||||
|
||||
![]()
Unde eÈti tu Vadim Tudor,sa faci ordine in tara asta plina de escroci.
Pai se compara maimuÈoii circari inutili de la AUR cu tine Èi Partidul România Mare? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vadim decăzuse rău se porcăia la un Late Night Show cu Mărioara Zăvoranu cu cuvinte obscene, nu cred că acesta e rolul unui președinte de partid să o dea în tabloidizare chiloțăreală- Râzi tu de AUR, dar C.V. Tudor nu a avut niciodată curajul să vină singur în Harghita sau Covasna, George Simion s-a dus să filmeze să vadă care e treaba cu cimitirul internațional de la Valea Uzului, acolo a avut ghinion că tocmai atunci plecau președintele C.J. Csaba Borbely și acoliții lui din cimitir și i-a întrebat pe un ton mai răstit de ce au pus sacii de gunoi pe crucile eroilor. Pt întrebarea asta a fost fugărit, i s-au spart două telefoane, caz de tâlhărie, doar pt o întrebare, e adevărat că nu puseseră maghiarii din UDMR sacii ci o activistă civic de prin Ungaria, s-a aflat mai târziu treaba asta. C.V. Tudor se lupta și cu Funar într-o vreme, a dus partidul unde nu trebuie, nu a știut să îl conserve, a avut primăria Clujului și puteau face mult mai mult, lasă băncile vopsite tricolor.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 28.07.2023 at 10:13:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
George Simion era un băiat care nu dădea pe afară cu banii, nu avea mașini scumpe, care a vândut și un apartament pt a putea organiza evenimente pt a strânge 100.000 de semnături la europarlamentare. În viața lui mai mereu pe drum a avut o prietenă care a plecat că era plecat cu marșuri unioniste, cu activități, la un moment dat a ajuns până în Andorra la un meci Andorra România. Sunt curios ce femeie s-ar căsători cu un bărbat care dă totul pt cauză adică și finanțele familiei le pune în pericol donând mult, și-a vândut apartamentul și stă în chirie, la cât sunt de materialiste femeile din ziua de azi, de aceea soția lui pare o femeie deosebită că duce o cruce mai grea. Părerea mea e că Simion își iubește soția, și-a luat o soție frumoasă, mai tânără ca el, nu are motiv să înșele, a zis că orice face e interpretat ca un act politic, dar el oricum s-ar fi căsătorit. A vrut să arate prin nuntă că știe să organize și lucruri la un nivel mai mare cu tot efortul logistic pe care îl presupune. Citat:
Eu am văzut că s-a tot contrat cu Csoma Botond, chiar nu pentru UDMR i-am votat, nici pt unionism, ci pt ca să se lupte cineva cu PSD și cu PNL cum o făcea pe vremuri PD-L o a treia forță care se bate cu acești mamuți învechiți în rele. Măcar PNL dacă l-am slăbi la vot să-l ducem sub USR să se învețe minte pt ce au făcut cu pandemia ar fi ceva bun de tot.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 31.07.2023 at 21:33:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum vedem că toate au fost niște înșelăciuni politicianiste, populiste, pentru ca el să devină un cât mai mare parvenit, iar o dată cu el să se promoveze și cei care au stat în spatele lui și care i-au coordonat „proiectul” și legendarea de mulți ani, încă de pe vremea când îl trimiteau (și îl filmau și îl făceau public, evident, că altfel „nu se putea”) în roluri de „nou” golan și scandalagiu (atunci parazita mitul Pieței Universității din 1990). „Cariera” lui a fost o permanentă legendare mincinoasă pe baza parazitării unor subiecte simbolice, subiecte însă care pe toate le-a făcut țăndări în timp ce el a devenit din ce în ce mai parvenit. A fost o permanentă parazitare de false identități, mai recent se prezenta în mod fals evident, drept „Orban de România”, apoi a fost la modă să fie „Zelensky de România”, mai nou are fantasmagorii de suveranist, deși n-are nicio expertiză și nicio dată din niciun punct de vedere în acest sens. Nu face decât să își continue „cariera” de parvenit, de „țepar”, de șarlatan politic. |
|