![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Mă uitam la ce cameleoni au intrat pe listele lui Șoșoacă în Parlament:
Un deputat afiliat PSD a transmis că nu va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Bolojan. Este vorba despre Alexandrin Moiseev care a intrat în Parlamentul în 2024 pe listele partidului SOS România. Nu am cum să votez moțiunea de cenzură împotriva celui mai competent premier pe care România l-a avut de la Revoluție până în prezent. Ar fi o palmă dată Basarabiei, de care sunt legat sufletește și care privește cu încredere spre România. Ar fi o palmă dată Ucrainei, de care mă leagă o prietenie sinceră și care are nevoie de stabilitate în regiune. Dacă cineva se întreabă cum voi vota la moțiune, răspunsul este simplu: ÎMPOTRIVĂ. Cred că premierul trebuie lăsat să-și ducă mandatul la bun sfârșit. România are nevoie de stabilitate, mai ales în contextul regional complicat în care ne aflăm”, a scris Alexandrin Moiseev pe Facebook. ____ Mai rar mi-a fost dat să citesc un text mai grețos din partea unuia care fusese votat să apere activele strategice de jaful listării la bursă și al privatizării cu dedicație. Să nu mai zic de spolierea europenilor de resurese pt a întreține un iluzoriu război pe frontul ukr. Ăsta e de fapt un useristoid camuflat în suveranist cât să treacă pragul, după a făcut traseism pe la PSD și deja își așterne plecarea pe la PNL-USR făcând-o pe dizidentul intern. E o altă pată dintre multe ale Șoșoacăi, că a umplut Parlamentul cu trădători.