![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Discreditarea, auto-discreditarea totală din punct de vedere politic a acestei „spoitoare” avut loc în noaptea dintre 3 și 4 ianuarie a anului curent, după care s-a dus să facă panaramă cu spoială, plină de aberații, distorsionări ale realității și minciuni cât se poate de deliberate (batjocorind publicul âncă o dată în mod incalificabil, prin această spoială ordinară) la B1 TV (apropo, aparițiile ei „cheie” pe la B1 TV și RTV arătând că este un personaj al „Sistemului”), în ciuda faptului că avea deja premeditată „ieșirea din scenă” (cel puțin temporară) pe care avea să o facă în seara zilei de 5 ianuarie a anului curent, adică practic acum o săptămână într-o înregistrare distribuită și prin YT. Anume, în seara / noaptea dintre 3 și 4 ianuarie 2025, Diana Iovanovici a participat la o emisiune pe un canal tiktok, la care a participat și G. Simion, unele segmente ale înregistrării fiind postate de cineva și pe YT. În cadrul unei discuții mai largi începute de un interlocutor despre colonizarea de migranți din Asia etc., Simion a fost luat la întrebări de cineva cu privire la propuneri vehiculate de el referitoare la „înlesnirea acordării de cetățenii” străinilor; Simion a început să ocolească și să persifleze, cu impertinența și mîrșăvia incalificabile pe care deja i le cunoaștem, ba chiar să persifleze varianta cu evrei sau care vizează cetățeni străini în raport cu România și de România ai Israelului, la fel cum a făcut cu tertipurile lui diavolești la emisiuni ale lui Ciutacu la RTV, însă „doamna Diana” a intervenit apropo de planurile abominabile ale acestui trădător, ale acestui iudă, la care Simion în direct și necenzurat a spus că acele propuneri, folosite de el pentru a parazita pe mai departe scena internațională și evident și pe cea românească, se referă la cei care au avut cetățenii române în perioada dintre cele două războaie mondiale, deci omul nu doar că nu a negat, nu doar că a confirmat, ci chiar a dat o știre că planurile nu se mai referă doar la cei care au renunțat singuri la cetățenia României pentru a migra în Israel, America etc. după cel de-al doilea război mondial, apoi a îndrugat ceva și despre „nordul Bucovinei, Ucraina” etc., ceea ce iar ar putea fi o nouă știre din partea acestui samsar pestilențial. Reacția absolut inacceptabilă a „doamnei Diana” a fost așa ceva de gen „vorbă ușoară”, „că, George, să facem altfel etc” (de parcă ar avea „dumneaei” și cu „limbricul” Simion vreo cădere, vreo legitimitate să „pună ei la cale” cui dau cetățenii ale statului România), dar în stilul cunoscut deja, că „doamna Diana” nu este la primele concesii făcute acestei nulități diabolice, absolut execrabile, tanti Diana a mers mai departe în „discuție”, ba chiar se făcuse deja noaptea de 4 ianuarie când a anunțat „marea împăcare”, „concilierea națională” a trădătorilor, practic, ai naționalismului și suveranismului românesc. Pentru cine vrea, poate să audieze acea secvență „absolut incredibilă” a celor doi impostori care cred că au confiscat definitiv pe seama nemerniciei lor naționalismul și suveranismul românesc: https://youtu.be/Rxb4OCxicuM?si=Y4Yxvm0cZ-wUO13D&t=721 sau https://www.youtube.com/watch?v=Rxb4OCxicuM&t=721s
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă era președintele AUR - Virgiliu Gheorghe, Petrișor Peiu și reușeau să scoată în stradă vreo 100k și ei erau luați, oricine, n-are treabă cu antipatia cultivată meticulos și sistematic de oamenii cu suflet negru și minte diavolească față de George Simion, peste oricine li se părea lor incomod ar fi dezlănțuit calomnii. Citat:
Bine ar fi să se retragă pe la P.E. și să nu mai dea cu mizerii că din cauza ei cine știe câte zeci de mii sute de mii de voturi s-au pierdut de la cei care ar fi votat un partid suveranist, dar ezită pt că nu știu ce să mai creadă sau se feresc de stările negative induse de ea. Scopul ei e să provoace greață și repulsie în mintea oricui aude de suveranism, e ceva câh că-ți revine în minte cât de iraționale sunt unele ieșiri ale ei. Citat:
Unde scrie că au renunțat de bunăvoie la cetățenie, au semnat vreun act prin care renunță, de ce induci minciuna asta subversiv, erau sau nu cetățeni români ? Poți să discriminezi anumite etnii sau grupuri religioase din populație care au avut cetățenie și s-au născut prin teritoriile României Mari pt că nu-ți convine ție sau ai boala urii ?
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 12.01.2025 at 22:06:11. |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai mult, însuși șarlatanul de Simion a spus, și cred că de mai multe ori, că diferitele „cursuri ale apelor” „suveraniste” sînt folosite pentru a capta cât mai mulți votanți de tipuri diferite, pentru ca într-un final să aibă loc „unificarea apelor”. Ceea ce s-a și întîmplat parțial, în special în ceea ce o privește pe Diana „Spoitoarea”, fapte care până la urmă confirmă înțelegerile ascunse dintre unii așa-ziși „suveraniști”, exemple de contexte care trimiteau la așa ceva fiind „jurămintele de la Țebea”, „călătorii paralele dar sincronizate prin Austria” și multe altele. „Diana Iovanovici: Împăcarea este ca în căsnicie!” - 4 ianuarie 2025
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În al doilea rând, efectul când două tabere apropiate dau una în alta - nu e că-și mută votanți dintr-o parte în alta, ci că oamenii nehotărâți, indeciși, care sunt vreo 3-4 milioane minim nu mai votează. Deși, poate i-ar fi votat dacă rezonau măcar cu un punct din ce fac ei. Foarte mulți se decid în ultimul moment -ziua votului dacă să meargă sau nu, dacă să anuleze sau nu, dacă să treacă în tabăra oficială sau nu. Citat:
Deci nu așa funcționează lucrurile, iar în al doilea rând scandalurile astea nu fac decât să o îmbolnăvească.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 20.01.2025 at 11:59:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În ceea ce o privește pe Diana Iovanovici, este clar că strategia ei de protejare a extremistului antiromân G. Simion, personaj care este foarte clar o amenințare cât se poate de clară la adresa securității naționale a românilor și a României, a fost una relativ falimentară, să-i zicem așa, inclusiv din perspectivă personală, probabil iluzionându-se că „neinflamând” suficient de tare pe stăpînii trădătorului G. Simion, i se vor trece și ei cu vederea anumite aspecte, deși insinuările sau „predicțiile”, să le zicem așa, ale unora „oraculau” încă din ianuarie-februarie 2024 cu privire la tanti Diana Iovanovici. Și anume este vorba despre sionistul H.D. Hartmann, care în două emisiuni a vorbit despre niște aspecte, despre care, chiar dacă nu am citit hotărîrea CCR, s-ar fi regăsit cumva în argumentația CCR, așa cum am citit prin presă, spre exemplu zisul antisemitism sau diverse declarații politice „inflamante” ale „doamnei Diana”. Ar putea unii să spună că ar fi doar niște co-incidențe, însă cred că este mirabilă atitudinea „pacifistă” a „doamnei Diana”, aceasta făcînd relativ recent niște mențiuni la niște vorbe de mai demult ale sionistului Hartmann, doar că menționând despre nu știu ce „diamante șlefuite pe jumătate”, „jumătatea ei personală” (nu se referea la Hartmann, ci, zicea ea, la personaje trimise înspre ea „cu ispite” de către servicii secrete iudaiste), „șlefuieli” etc. H.D. Hartmann, în 12 ian. 2024: „Nu poate să ajungă o antisemită de extremă dreapta legionaroidă președintele României” https://www.youtube.com/live/VCp_ckN...4-y4VGO7&t=972 sau https://www.youtube.com/watch?v=VCp_ckN9V0w&t=972s Același, în 9 feb. 2024, referitor la faptul că Diana Iovanovici va fi sancționată, nu se știe de cine („la un moment dat se vor sătura de acest spectacol grotesc și o vor întreba, „ce-ai spus, cucoană, acum trei zile?””), dar pe baza unor afirmații pe care ea le-a considerat și le consideră afirmații politice: https://www.youtube.com/live/_PkEebh...x990AbDF&t=651 sau https://www.youtube.com/watch?v=_PkEebhY9EU&t=651s
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Simion nu era favoritul, e cel mai tânăr, la o săptămână după vot a dus partidul la 20% în condițiile în care toate alegerile trebuiau organizate separat cu o perioadă de campanie de 2 luni pt fiecare pt ca să nu se confunde temele. Vrei să recunoști că Georgescu i-a spulberat pe toți, analiști, institute de sondare, propagandiști antena 3 și securiști digi, jurnaliști pestilențiali în atitudini și exprimări retrogradați la canale youtube de tip Bot, a fost ca un torent care a măturat totul în cale și nu s-ar mai fi oprit până la Cotroceni. Deși nu l-am votat, mi se pare impresionant cât de fulgerător a câștigat, e ceva unic în istoria României. Revenind la rezultatele AUR nu uităm amestecăturile făcute la locale-europarlamentare cu liste suplimentare la europarlamentare amestecate cu celelalte, 1 milion de voturi anulate șamd. Citat:
Posibil să fi fost sfătuită prost de indivizi alunecoși precum Ninel Peia, Lazarus și alții care profită pe spatele ei să prindă mandate, anumite punctaje de atacare a lui Simion le auzeam în emisiuni de la Peia prima dată nu de la dumneaei. Ea chiar a profitat de faptul că au interzis-o la CCR că se chinuia să intre în Parlaementul European, nu intra fără diaspora, iar la locale nu a intrat în niciun Consiliu Local important adică nici la Brașov, Sibiu, Constanța șamd e ZERO Barat la locale SOS a aruncat la coșul de gunoi doar, sute de mii de voturi, ea, Terheș, Partidul Patrioților al bătăușului de Lasca și alții de teapa asta. În loc să fi dat suveraniștii direcția dezvoltării în comunitățile locale cu 4-5-8-10 consilieri locali și județeni și să fie negocieri la sânge pentru proiecte vitale, voturile au fost risipite, disipate, împrăștiate la gunoi.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 20.01.2025 at 22:38:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred, prin prisma argumentelor pe care le-am adus eu aici pe forum, că este bine că a fost interzisă de CCR, fără să mă pronunț eu asupra motivelor de acolo, nici nu am citit măcar decizia respectivă și motivarea ei, dar este cât se poate de clar că un astfel de personaj nu are ce să caute nici măcar să candideze la președinția României, deși evident că nu este singurul personaj care să se încadreze într-o astfel de categorie, sînt mulți alții, inclusiv extremistul antiromân favorit al „Șoșocarei”, Georgică „Che Gargara”, cărora nu ar trebui și nu ar fi trebuit să li se permită nici măcar să candideze la acea funcție (și cred că n-ar trebui și n-ar fi trebuit să fie lăsați nici pentru altele).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
„Incantația” antiromânească, antisuverană și antiortodoxă, anticreștină a Dianei Iovanovici (zisă și Diana „Șoșocara”) că „am avea deja”, „ar fi migrat / invadat deja” 3 (trei) milioane de evrei „veniți” în România, „incantație” săvîrșită la data de 12 ianuarie 2025, deci la o săptămână după înscenarea „ieșirii din viața publică” făcută cu o săptămână înainte (circulând atunci și niște știri, evident la B1 TV...): https://youtu.be/fToV5hlV8Vo?feature=shared&t=481 sau https://www.youtube.com/watch?v=fToV5hlV8Vo&t=481s