si totusi ..a fost cel mai ieftin si avantajos pelerinaj
Studiind acuma traseele de pelerinaj ale diferitelor agentii si preturile ,am constatat cu uimire ca Patriarhia Romana ,care are preturi saltate ,nu are prea multe obiective incluse ,nici macar HOZEVA si Carantani!!Apoi vad la alte fieme niste preturi de aeroport de-a dreptul fabuloase ,ce depasesc 100 euro!Asa ca am ajuns la concluzia ca prin firma dl LUPU ,de care eu am fost usor nemultumita pt ca erau scrise obiective care s-au pierdut ..si nu chiar putine ,punind in balanta ceea ce am citit pe la alte firme ,preturi ,trasee ,am ajuns la CONCLUZIA CA S-A VAZUT CEL MAI MULT SI LA PRETUL CEL MAI MIC ,adica la 800 euro nu am platit nici o taxa de aeroport,ni s-a platit transportul spre TABOR ,care este cel mai scump si am mai facut si BAIE IN MAREA MOARTA ,cu intrare la juma de pret ,fiind grup.Asa ca am nedreptatit firma domnului LUPU ,fiind ca am fost suparata ..de pierderi de obiective ,care de fapt au fost mai multe decit am vazut ca scrie la alte diverse fireme de pe net ,care au si preturi de te sperii!
|