![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Draga frate (ortodoxforlife), Ce spui in postarea anterioara este adevarat si nici Sofia nici Anca, nici C-tin, nici eu nu am afirmat ceva contra celor scrise de tine. Incearca sa citesti atent ce ti-am raspuns pentru ca risti sa dialoghezi pe langa noi. Este evident ca noi toti trebuie sa ne curatam filonul ortodox. Ceea ce scriem pe unul din cele mai lungi topicuri de pe acest forum este ca neamul romanesc are acuta nevoie SI DE UN CONDUCATOR ORTODOX CU ADEVARAT. Noi ne vom regasi ca un popor binecredincios MULT MAI USOR SI MAI REPEDE avand un inaintemergator CU ADEVARAT ORTODOX. Schimbarea trebuie sa vina din ambele parti. Si trebuie sustinuta din ambele parti. Adica, vorbim de IMPREUNA LUCRARE, de comuniune in cuget si in fapte. Mai clar, tu spui ca Dan Puric nu poate face nimic pentru ca deja lucrurile sunt hotarate de altii "Dan Puric este un om deosebit dar nu poate face nimic pentru Romania. Aceasta tara a fost cumparata de evrei si este condusa de francmasoni,... " iar noi incercam sa spunem ca un lider ortodox (veritabil) este acut necesar si ca lucrurile nu sunt hotarate de altii odata pentru totdeauna. PENTRU CA EXISTA DUMNEZEU. Acest lider insa, trebuie sustinut si prin fapte, altfel, el va striga si noi, cei care suntem de acord cu el ii vom lasa pe ceilalti sa-l astupe. Vocea noastra trebuie sa se auda impreuna cu vocea lui, gesturile noastre trebuie sa sustina gesturile lui, atata timp cat credem la fel. Deci, IMPREUNA. Faci apel la istorie. Foarte bine. Atunci ne aducem aminte si simtim inca dureros cum un popor credincios, dupa al II-lea razboi mondial a fost mutilat de o conducere straina. Iar in prezent, alta conducere fara de nici un Dumnezeu continua sa schilodeasca generatie dupa generatie. Si in aceste conditii, cand unul dintre noi se ridica si spune, FRATILOR, NEAMUL ROMANESC NE ARE NIMIC IN COMUN CU ACESTI RATACITI, noi ar trebui sa spunem "Dan Puric este un om deosebit dar nu poate face nimic pentru Romania. Aceasta tara a fost cumparata de evrei si este condusa de francmasoni,... "?????????????? Am vazut site-ul tau si vreau sa-ti multumesc pentru lucrul bun pe care il faci. Esti un frumos exemplu de fapta ortodoxa si pare straniu ca dinspre fratia ta sa vina un mesaj de resemnare, de deznadejde. In rest, ca in primul rand, noi, cei multi trebuie sa ne trezim cu asta suntem toti de acord. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dan Puric | Agkelos | Generalitati | 37 | 08.02.2014 01:01:54 |
Presedintele CJ Arges, retinut | Melissa | Generalitati | 2 | 26.01.2011 21:46:15 |
Presedintele UE | eulaura | Generalitati | 18 | 23.11.2009 12:35:05 |
Presedintele Romaniei, Traian Basescu a vizitat Sfantul Munte Athos! | mihailt | Generalitati | 1 | 30.05.2009 02:24:19 |
Dan Puric | peps | Generalitati | 0 | 01.03.2009 22:44:57 |
|