Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2009, 10:55:42
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Draga Cristi,te inseli in privinta asta si uite de ce,hai sa vezi ce zicea Sfantul Mucenic Valeriu Gafencu despre evrei intr-un dialog cu pastorul evreu Richard Wumbrand:

Valeriu i-a raspuns:

- Crestinii se gasesc pe pozitie de dragoste pentru evrei, dar nu si pentru faradelegile lor; acestea merg în fata dreptei Judecati.
- Dar s-au facut crime si abuzuri!
- Din partea cui? Cine provoaca, oare: crestinii pe evrei ori evreii pe crestini?! Oare apartenenta la „semintia sfanta” absolva de raspundere orice evreu de orice fapte? Iata, reeducarea din Pitesti a fost condusa de Ana Pauker, colonelul Zeller si alti evrei. Va solidarizati toti cu astfel de crime? E vremea să renuntati la solidaritatea în rau, bazata pe orgoliul rasial. Când va patrunde în sufletele evreilor dragostea care-i anima pe crestini, atunci se va putea discuta de la dragoste la dragoste si adevarul va iesi la iveala ca untdelemnul deasupra apei. Evreii s-au încatusat sufleteste si mental în sangele pe care l-au varsat. Ei trebuie să se smulga din duhul caruia singuri s-au înrobit. Atunci se va apropia ziua bucuriei pentru noi si pentru voi.
- Oare Dumnzeu poate ierta poporul evreu? Nu crezi ca sangelui iudaic ii este refuzata mantuirea?
- Cred ca pocainta evreilor este o problema duhovniceasca si nu rasiala.

Infruntarea

Intr-una din zile a fost adus la sanatoriu un evreu talmudist cocosat, foarte grav bolnav. Când a intrat în contact cu atmosfera din camera 4, ura lui impotriva crestinilor s-a dezlantuit violent:
- Voi, crestinii, sunteti vinovati de pogromul impotriva evreilor. Ne vom razbuna dupa legea noastra!
I s-a raspuns:
- Dimpotriva, crestinii sunt victimele directe sau indirecte ale evreilor. Evreii au ucis pe Hristos si-i prigonesc si-i ucid pe crestini ori de cate ori au ocazia în istorie, ca să ajunga ei însisi stapanii lumii. Dar lumea moderna nu poate accepta guvernarea unui neam strain care se considera Israel.
- Noi suntem Israelul prin alegerea divina!
- Israelul este haric, si nu nascut dintr-o anume semintie.
- Voi sunteti antisemiti si prin asta nesocotiti legamantul dat de Dumnzeu poporului evreu!

- Antisemit nu a fost Hristos, ci Iuda, Ana, Caiafa si poporul care a cerut rastignirea. Antisemiti nu sunt crestinii, ci evreii care lupta impotriva evidentei, căci ei stiu bine ca Hristos este Dumnezeu, dar prin Talmud si Cabala au rastalmacit învatatura revelata a Vechiului Testament. Ei se închina fie vitelului de aur impotriva Dumnezeului lui Moise, fie lui satana impotriva adevarului lui Hristos. Poporul evreu L-a dat pe Hristos, dar e incapabil sa-L urmeze, căci el însusi se considera Hristos – iata culmea demonismului la care a ajuns!

-Vom rezidi templul lui Solomon si vom sterge orice urma de crestinism din Ierusalim!
- Veti fi din nou loviti cumplit, a zis Wumbrandt.....

Aici poti citi tot articolul:

[COLOR=#105cb6]Confruntarea spirituală dintre evreul protestant Wurmbrand si Valeriu Gafencu[/COLOR]

Iata ce zice Parintele Paisie despre evrei intr-un dialog:

Parinte, sionistii cred cele despre Antihrist?

- Acestia vor sa stapaneasca toata lumea. Ca sa le reuseasca scopul, folosesc vrajitoria si satanismul. Satanolatria o vad ca pe o putere, care ii va ajuta in planurile lor. Adica vor sa stapaneasca lumea cu putere satanica. Pe Dumnezeu nu-L pun in socoteala lor. Se vor binecuvanta asadar de Dumnezeu? Din asta Dumnezeu va scoate multe lucruri bune. Celelalte teorii satanice au tinut cel putin 70 de ani; ale acestora nici 7 ani nu vor tine.

Acum asteapta pe imparatul pamantesc?

- Da, pe Antihrist. Rabinii stiu ca a venit Mesia si ca L-au rastignit. Am aflat de la o persoana ca, atunci cand un evreu trage sa moara, merge rabinul si-i spune la ureche: "Mesia a venit". Vezi, ii mustra constiinta, pentru ca se simt vinovati, dar nu se smeresc.

Cristi sa sti ca eu tot ce zic nu zic din mintea mea,rar zic o parere personala,multe scriu de la Sfintii Parinti,daca ti se pare gresit asta este problema ta.Nu i-am judecat pe evrei,doar am spus ce planuri malefice au,adevarul trebuie marturisit.Sunt carti foarte multe scrise de Sfintii Parinti care vorbesc despre scopurile malefice ale evreilor.Numai in Talmudul Babilonian zice sa nu vorbesti urat despre evrei ca vei fi omorat in chinuri groaznice,citesti cumva Talmudul Babilonian?Ti-am scris un mesaj pe un alt topic referitor la judecarea aproapelui,sper ca l-ai citit si te rog,daca vrei sa vorbesti cu mine cu folos incearca sa mai si asculti,nu numai sa dai sfaturi,Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dan Puric Agkelos Generalitati 37 08.02.2014 01:01:54
Presedintele CJ Arges, retinut Melissa Generalitati 2 26.01.2011 21:46:15
Presedintele UE eulaura Generalitati 18 23.11.2009 12:35:05
Presedintele Romaniei, Traian Basescu a vizitat Sfantul Munte Athos! mihailt Generalitati 1 30.05.2009 02:24:19
Dan Puric peps Generalitati 0 01.03.2009 22:44:57