Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2009, 21:55:07
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camiann Vezi mesajul
Nu ai fost hirotonisit si pozezi in preot. E drept, pe net poti sa-ti iei orice identitate doresti, doar este o lume virtula. Dar in cugetul meu stiu ca nu am nimic de invatat de la tine. Invataturile cinstite stau in lumina nu se ascund dupa aparente inselatoare de popi nepopiti. Un parinte cu har te indeamna sa nu crezi in mascarici luminosi-asta este arta diavoluli sa se prefaca in inger de lumina. Nici daca asemenea vedenii sunt dumnezeiesti nu faci un pacat daca nu le dai crezare. Dumnezeu gaseste alta cale sa ajunga la sufletul tau. Deci, sa-ti spun sincer daca as avea cit de cit har, si am fi fata in fata, ti-as da o palma-si n-ar fi necrestineste pentru ca nu ar veni din patima. Vasile cel Mare i-a dat o palma lui Arie dar tot nu l-a trezit din ratacirea lui in care ii ducea si pe altii. Dar pentru ca nu sunt nici sfanta, nici nu am har de proroc sau alte virtuti duhovnicesti, aleg sa nu-ti mai citesc postarile.
Vad ca te arati a fi mare JUDECATOARE!!! Si vii cu critici!!!

In primul rand cand cineva nou intra pe forum SE PREZINTA PE SINE mai intai si apoi posteaza! Ori fratia ta ai intrat DIRECT cu critica si judecata!!! Te arati a fi o zeita a intelepciunii si ai crezut ca aici gasesti numai PROSTI sau slabi de ingeri!!! Eu nu am facut-o pe niciun preot, si oricum daca NU-ti place trebuie SA ITI VEZI DE ALE TALE!!! NU sa te iei de orisicine!!! CINE ESTI DUMNEATA??? Daca ai ceva de spus spune dar in virtutea cunostintelor nu a PARERILOR ca aici NU este LUMEA PARERILOR ci a CREDINTEI!!! Fiecare isi arata CREDINTA prin ce scrie! Daca ai inceput deja cu critica si judecata pai sa stii ca de RAU te-au luat deja toti forumistii!!! NU ai deloc un dih BLAND de crestin autentic asa cum vrei sa te arati a fi! NU ai duhul lui Hristos!!! Esti straina de asa ceva, caci CRESTINUL de este DUR sau ASPRU, NU critica si nu JUDECA si si se simte duhul dragostei in el!
Te iei de mine ca sunt 'popa nepopit" ASTA TE DOARE PE FRATIA TA?????? sau cumva te simti prin ce scriu si te "incomodeaza"? asa s-au simtit mai multi, pt ca spun sincer ce am de spus, fara ocolisuri!!! Si tai si rup acolo unde este nevoie ca si acum cu fratia ta! Fara niciun drept te iei asa de toti, crezand ca noi nu stim ca esti persoana noua pe forum...
Apoi vad ca habar nu ai de IBU spunand fara pic de respect 'VAsile cel MAre" de parca spui de Basescu, sau macar de ai fi sora Dansului! Si aluia daca ai avea BUN SIMT i-ai spune Domnul Basescu, nu la pertu! Si sora Sf.Vasile, adica Sf.MAcrina i se adresa cu respect ca a fost APRHIEPISCOP nu un om de rand mirean! Sa stii ca e Vb de Sf.Nicolae al Mirelor Likiei, nicidecum de Sf.Vasile cel Mare (333-378) nici nu era nascut cand s-a tinut Sinodul I Ecumenic! poate iti aduci aminte in ce an s-a tinut...
Lipsa de respect de care dai dovada o, CRESTINO, se vede si din faptul ca NICI nu ma cunosti si spui ca m-ai plesni... MULTUMESC!!! Daca as vorbi EREZII, din RESPECT ti-as primi palma, dar asa? Cu ce drept? Esti profesoara de Dogamatica cumva??? Dupa cum te arati a fi din primele cuvinte adresate pe forum, esti TOTAL DEPARTE DE REALITATEA EXISTENTIALA A UNUI CRESTIN PRACTICANT AUTENTIC!!! Lipsa BUNULUI SIMT de care dai dovada, iti arata STAREA SUFLETEASCA in care esti, adica MANDRIA CRUNTA si fara RUSINARE!!! DUPA CUM ITI ESTE CREDINTA ASA ITI SUNT SI VORBELE, si sa mai stii un lucru de la Pr.Teofil Paraian: CEL SMERIT STA LA LOCUL LUI!!! De sora SILVIA te iei fara motiv si fara sa fii macar pe subiect.. esti total in afara.. oare esti in toate facultatile mintale???? nu cred... daca ai fi, ai vorbi mai civilizat!

"Dar pentru ca nu sunt nici sfanta, nici nu am har de proroc sau alte virtuti duhovnicesti, aleg sa nu-ti mai citesc postarile"
cu ce drept nu am voie sa spun ce vreu? ca esti fratia ta mai tare? NU am inteles care e treaba, cine te obliga sa le citesti??? reactia avuta este ca te simti INJOSITA si mandria din tine nu te lasa sa vezi REALITATEA... AMIN!!!

Fii binecuvantata!!!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Adormirea Maicii Domnului dan73 Generalitati 3 05.07.2012 16:22:32
Adormirea Macii Domnului Bogdan N Generalitati 0 15.08.2011 12:48:47
Adormirea Maicii Domnului partenie Diverse Sarbatori 20 15.08.2009 21:19:08
Adormirea Maicii Domnului Laurentiu Diverse Sarbatori 1 15.08.2008 20:25:15
adormirea maicii domnului Pupi Generalitati 1 12.08.2008 13:13:16