![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am vazut si eu filmuletul de pe you tube, sincer m-a impresionat, a fost un moment de vis frumos, as vrea sa cred ca asa se intampla cu oamenii sfintiti cand pleaca la cele vesnice!
Dar, ma gandesc ca cine a reusit sa filmeze asa ceva, i s-a dat o sansa extraordinara, cum nu cred ca se da oricui, iar daca ai asa o superba sansa o tii pentru tine, nu o impartasesti si altora pentru ca iti poti pierde harul! Parintele Porfirie ( pe care si eu il iubesc enorm, este un exemplu de smerenie si bunatate), spunea ca "celor vrednici ai Sai, Dumnezeu le face mari descoperiri, in chip simplu si firesc. Le descopera evenimente ale trecutului, ale prezentului, si ce se va intampla in viitor. Le descopera adancul sufletului oamenilor, durerile si bucuriile lor, pacatele si harismele lor, bolile trupesti si sufletesti, timpul si felul mortii." Si tot parintele spune: " pentru tainele pe care Dumnezeu ni le descopera inlauntrul nostru mai buna este tacerea." Nu poti sa traiesti asa o minune si sa nu ramai extaziat, incremenit, timpul incremeneste ptr. acela! Asa cum am ramas noi cand am privit filmul! Am privit un film si am ramas extaziati! Dar sa vezi "pe viu" asa ceva? Te gandesti sa fotografiezi asa ceva? Eu nu cred, sa-mi fie iertata parerea! Astazi exista foarte multe metode de a truca pozele, suntem foarte avansati in domeniul asta! Orice efect se poate face cu o poza! Si mai este ceva: dupa cum a produs atata agitatie acest subiect aici pe forum, m-am edificat! Iertati-ma daca v-am suparat! Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adormirea Maicii Domnului | dan73 | Generalitati | 3 | 05.07.2012 16:22:32 |
Adormirea Macii Domnului | Bogdan N | Generalitati | 0 | 15.08.2011 12:48:47 |
Adormirea Maicii Domnului | partenie | Diverse Sarbatori | 20 | 15.08.2009 21:19:08 |
Adormirea Maicii Domnului | Laurentiu | Diverse Sarbatori | 1 | 15.08.2008 20:25:15 |
adormirea maicii domnului | Pupi | Generalitati | 1 | 12.08.2008 13:13:16 |
|