Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afiºare
Vechi 11.02.2009, 13:10:45
razvan_m
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de baniutilizati Vezi mesajul
Sinodul Bor nu stie nici daca Ilie Lacatusu este sfant sau nu. Poate doar Teodosie de la Constanta si Serafim din Europa stiu, caci ei au citit rugaciunile de dezlegare la moastele Sfantului. Eu cred ca a fost bine ca l-au caterisit pe Ilie Lacatusu, i-a dat un plus de sfintenie. Impotriva lui Gabriel Nicu aveau ceva unii de la Petru Voda, nu toti, inca de cand traia. Unde e dovada ca interesa pe vre-un episcop de Gabriel Nicu? Eu nu-l am la evlavie pe Gabriel dar nu inteleg siguranta lui razvan cand afirma ratacirea lui Nicu. Daca as avea evlavie l-as numi Gavriil , Gabriel nu-mi suna bine , nici calugareste. Cum mie nu mi-a facut nici bine ,nici rau ,sunt neutru fata de el.
Parintele Ilie Lacatusu nu este caterisit din cele pe care le stiu.
Pana acum n-am mai spus la nimeni, insa a doua zi dupa ce afirmam erezia lui Gabriel Nicu, niste diavoli isi se "legau" de mine a doua zi, punandu-ma in niste situatii in care deveneam bataia de joc a altora. La fel se intampla si in cazul in care afirmam erezia lui Ilarion Argatu, aici pe hub sau in particular, altor persoane. Asta, pana cand am inceput sa ma rog Domnului sa ma pazeasca de toate atacurile diavolesti indiferent de la cine veneau, iar acei demoni nu mai aveau putere sa ma puna in situatii penibile, chiar daca inainte as fi sustinut ca Gabriel Nicu sau Ilarion Argatu erau eretici.

R.

Subiecte asemãnãtoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 00:40:59
Preoti de tara sau preoti de oras? paulac Preotul 38 26.06.2013 10:55:03
Cartea ortodoxã între cenzura patriarhalã ºi pretenþiile librãriilor moderne Remus Generalitati 32 17.05.2010 09:36:13
Parintele Steinhardt - CRESTINISMUL RESPINGE PROSTIA SI PASIVITATEA LAªÃ CA PE EREZII andrei_im Generalitati 49 15.01.2010 01:01:10
Articol de contine erezii in ziarul Lumina mihailt Biserica Ortodoxa Romana 7 23.09.2008 14:13:45