Citat:
În prealabil postat de ory
Da,v-ati gasit doi ciudati,doi extremisti...si necasatoriti,pe deasupra.Eu nu am de gand sa ascult sfatul cui nu mi se pare ca ma poate ajuta.Ok!?A unui extremist,nici atat!!!! Este treaba mea de ce si cum,este treaba mea ce cred despre acest aspect si cum imi influienteaza el viata sociala si spirituala.
|
Într-o casă din Constanța locuiește o familie, bătrânii au avut 5 copii dintre care 3 au plecat și 2 au rămas în casă, fiecare a adus bărbat și nevastă în casă. Primul cuplu are 3 copilași iar în al doilea cuplu femeia este însărcinată. Pe lângă ăștia au mai primit un băiețel de prin Moldova din pricină că părinții lui sunt prin Italia sau așa ceva, nu știu prea bine.
Ei toți trăiesc din pensia bătrânilor și ocazional mai lucrează ca necalificați. Toți patru copilași sunt frumoși și blonduți, îmbrăcați bine și nu moare nici unu de foame. Nu au televizor și calculator dar au tot ce le trebuie. Unde mai punem că sunt primii și la școală și la jocuri pe stradă tot primii sunt.
Cât a vrut Dumnezeu atât au avut, și când fizic nu au mai putut să facă copii, atunci Iisus le-a dat un copil prin alte căi.
Alții ucid copii în pântece și folosesc tot felu de pastile ca să aibă doar un singur copil și să-i ofere aceluia toate condițiile, și iese și bolnăvicios și obraznic.
E musai să zic că e vorba de o familie de români, trebuie să precizez asta din pricină că mulți găsesc scuză pt nemerniciile lor doar fraza:
"-Da ce ? noi suntem țigani ?" , ca și cum ei sunt scutiți de la a face copii, și că anumite comportamente sunt specifice doar la țigani și sectanți.