Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2009, 23:05:01
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=Traditie1;134671]Aici pe forum poate noi suntem ciudati, dar stii foarte bine ca Biserica nu aproba contraceptia. S-ar putea ca tu sa ai dreptate si Biserica sa greseasca, eu nu cred.

Te revolti ca iti dau un sfat? Dar tu de ce tot bati apa in piua ca experienta pe care ai avea-o si cu care incerci sa ne inchizi gura?

De ce incerci sa ne ridiculizezi si izolezi? Comporta-te si tu adecvat.

Si-ti mai zic ceva. Punctul tau de vedere se poate sa fie aprobat de majoritatea nu pentru ca ar fi adevarat, ci fiindca mintea contemporanilor s-a intunecat. Numai un om infranat poate avea judecata corecta. Nu zic ca orice om infranat o are fiindca discernamantul e un dar divin, dar un om neinfranat aproape sigur nu o are fiindca patimile schimba mintea, o fac sa vada lucrurile fals.[/quote
Deci,am inteles,toata lumea este falsa,este intunecata...este neinfranata si tampita,numai tu esti cel luminat si cu Domnul in sange.Am inteles!Cred ca eclipsezi prea tare,tocmai de aceia aberezi cum nu am intalnit credincios in viata mea cu astfel de conceptii.Deja traiesti pe alta lume si nu avem cum sa te intelegem,noi cei de pe Pamant.In acest sens,eu zic sa renunti la internet caci este cel mai utilizat lucru din lumea contemporana pe care o detesti si de care te scarbesti.Atunci vei fi cu adevarat izbavit!
Sunt unele puncte de vedere de-ale tale cu care sunt de-acord si pe care le apreciez,dar acestea sunt,probabil scapari,fiindca altele absolut stupide si denigrante le acopera pe-acelea de la distanta.
Stiti ceva,in titlu scrie clar;"intrebare pentru cei casatoriti!",asa ca,mai bine ar fi sa va conformati sa sa reveniti aici doar dupa ce va veti casatori...daca poate fi posibil asa ceva la oameni atat de "neprihaniti" ca voi.
Apropos,cum ramane cu conceperea de copii multi,ca atitudine sustinuta de Biserica????

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Doi tineri crestini casatoriti dorm in strada... laurastifter Umanitare 16 27.11.2014 09:26:02
Sfaturi pentru tanari casatoriti Dia20_diana Nunta 19 10.08.2012 14:32:23
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? sophia Nunta 101 02.06.2009 16:12:37
TINERI CASATORITI saccsiv Nunta 9 14.01.2008 18:15:19