Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2009, 19:11:03
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ce este rau in a incerca sa te simti cit mai bine, chiar si usor iluzorii(care-i problema?) de a te bucura de viata, opusul starii de frici paranoice nejustificate si inghititul gunoaielor sfirsitului lumii care se vintura ca frunza-n vint pe internet?

Daca asta este alegerea ta , stai in depresie si plinge-ti soarta de a te naste acum "spre sfirsitul lumii, ...nu are cine sa te scoata din starea asta decit tu

Eu stau neclintit in pacea mea insa altii stau neclintiti in nebunia lor paranoica fanatico religioasa si se cred binecredinciosi
Nu sunt sigur ca relizezi despre care amortiti in cedinta vorbeste Pavel in adresarea lui....
Andrei, iar nu ma fac inteleasa!
Da, starea de bine pamantesc este ILUZORIE!!! Pentru ca este la ani lumina distanta de trairea duhovniceasca AUTENTICA la care ar trebui sa ajunga orice crestin!!!
Dar chiar si asa tristete-veselie... La ce bun sa te bucuri daca traiesti departe de Dumnezeu??? Mai bine sa ne plangem in tristete pacatele, nu???

Eu nu iti inteleg punctul de vedere Andrei! Amesteci lucrurile si fara suparare , ai o perspectiva contaminata de new age!
Ortodoxul traieste pentru mantuire. Acesta este scopul vietii lui!!!
Aceasta credinta nu ma face fanatica religioasa! Ce folos daca traiesc bine si ajung in iad??!!! Da cred in Iisus Hristos, da, ajut alti oameni, ma rog etc.... Este suficient??
Iisus a spus: Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este. (Matei, cap 5).
Eeee, eu sunt departe de desavarsire! Cu cine ma compar eu?? Cu omul de alaturi? Pai de ce?? Iisus este modelul nostru!
Reply With Quote

Tags
biserica, ortodox, ortodoxa

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Eventuala vizita a papei in Romania,ocazie de marturisire a credintei cu smerenie mihailt Biserica Romano-Catolica 39 18.02.2010 20:48:00