Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.05.2009, 00:09:49
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
" Deci grabiti-va sa va curatati sufletul si trupul vostru . Nu primiti nicidecum gandurile murdare . Astfel veti vedea si voi aceste lucruri despre care va scriu . Atunci va veti incredinta de cuvintele mele . Tot ceea ce v-am scris pana astazi sa incercati si veti afla in viata voastra ca spun adevarul din propria experienta "

nu e adevarat ... le spune clar sa isi cutere si ele trupul si sufletul lor ( citeste cu atentie mai sus ) , si asfel " sa vada si ele acest lucru " din experinta ; alea erau maici de manastire !!! oare le-o fi spus sfantul iosif sa vada si ele din experinta la niste barbati de acolo ca si-au invins scurgerile ??? la niste maici sa le spun una ca asta ??? hai ca ai mintea ravasita de ganduri viclene .... si cum iti mai explici tu asta : daca ele si-ar fi curatit sufletele si trupurile de necuratie atunci niste barbati de pe acolo ar inceta sa mai aiba scurgeri !!! pai ce treaba au ele cu barbatii de pe acolo ? asa interpretezi tu textul lui ? pai chiar ca ai imaginatie bogata ... ce spui tu frizeaza si cea mai elementara logica ... ... e ca si cum ai spune ca maicile alea ar fi mancat si niste barbati de pe acolo nu ar mai simtit foamea niciodata , din cauza ca maicile mancau tot timpul ... ... tu nu iti dai seama ce spui ? normal ca lor le-a zis sa isi opreasca scurgerile ... le-a zis sa guste din experienta proprie , sa incerce si ele sa aiba aceeasi experienta ... deci e clar : femeia trebuie sa isi opreasca ciclul ... oricat ar parea de greu de crezut asta e ...
Nu ai inteles ce am vrut sa zic, dar nu mai insist. Ramanem pe firul asta

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42