Citat:
În prealabil postat de antoniap
O, Alin, te-ai inversunat si nu e bine! Ia stai putin stramb si judeca drept, vezi daca nu cumva gresesti fata de Dumnezeu si fata de aproapele prin cuvintele scrise.
|
Parerea mea o ai deja in baza a ceea ce cunosc, si daca exista alte informatii care imi scapa te rog sa le expui.
Citat:
Dupa ce te vei informa, nu vei mai spune ca 666 este o simpla obsesie. Trebuie sa stii ca autorii acestei inventii tehnologice au recunoscut deja ca aceasta se bazeaza pe 666.
|
Care inventie, care autori?
Citate te rog, si pe urma vorbim despre cine este ne-informat sau dez-informat.
Citat:
Atunci cand calugarii din Athos au venit cu propunerea de a fi inlocuita cifra 6 cu o alta cifra li s-a spus ca schimbarea acestei tehnologii ar presupune mari cheltuieli.
|
Sa se schimbe codul de bare UPC/EAN in toata lumea? Intr-adevar, sunt niste costuri f. mari.
Dar pentru ce, pentru ca asa vor cativa calugari superstitiosi, fie ei si din muntele Athos?
Dar am o veste buna pentru tine..
S-a dat "verde" pentru schimbarea de la 1 ian. 2010 a codului EAN/UPC cu altul care nu are "diabolicele" bare de control.
Si asta nu pentru rugaciunile superstitiosilor ci din cauza limitarilor pe care le avea sistemul vechi.
Citat:
Numarul 666 este un simbol, iar ,,numarul de om" pe care-l vom primi este cuprins deja in CNP. CNP este ,,numarul al carui semn este 666''.
|
Eu m-am uitat in CNP -ul meu si n-am vazut nici un "666". In al tau este sau doar vorbim ca sa ne aflam in treaba?
Citat:
Pe 666 se bazeaza tehnologia de scanare a informatiilor cuprinse in documentele electronice.
|
Surse de incredere te rog. Adica de ordin tehnic nu para-ortodocsii de ai nostri care duc razboaie pe bloguri sub semnatura..anonima.
Daca n-ai altele, e clar..
Citat:
Puterea politica nu are niciun interes sa ne demonstreze noua cum stau lucrurile. Dimpotriva, se practica spalarea creierului care e mult mai convenabila si mai europeana.
|
Din pacate in ultima vreme a inceput sa devina chiar si "ortodoxa"..
Citat:
Cei care se incumeta sa spuna adevarul trebuie sa para niste paranoici.
|
Ceea ce nu inseamna ca nu exista si paranoici autentici si ca si aia daca zic ceva musai este adevarul.
Citat:
Vor fi putini cei care vor accepta sa fie dispretuiti pentru Hristos. Iar societatea va merge pe fagasul ei si fara ei, adica fara noi, caci si eu ma rog lui Dumnezeu sa-mi dea taria de a rezista ispitelor si influentelor din jur pentru a nu ceda vicleniei lui Antihrist.
|
Pana una alta vad multic are accepta sa cada in ridicol pentru vorbele unora aruncate pe bloguri.
Daca ii iei la bani marunti..se pierd.