Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2009, 09:49:35
Katalina Katalina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit Multumesc Sfinte Nectarie

Sfantul Nectarie…e un sfant drag sufletului meu.

I-am simtit ajutorul eu si familia mea.

1.Am fost la Sfant pe insula Eghina si rugandu-ma la racla lui am scapat de un nodul.

2.Am avut o reactie alergica f puternica care nu mi-a cedat cu medicatie,incepuse sa mi se umfle ochiul si buza superioara.Atunci in disperare l-am chemat pe sfantul Nectarie in ajutor!Si m-a ajutat.

3.Tatal meu a fost operat si fiind diabetic ,mama mea era speriata ca nu o sa se inchida operatia.Asa ca in ziua operatiei i-a dat o iconita mica cu sfantul Nectarie si l-a uns cu ulei adus de pe insula Eghina.Operatia a decurs bine si s-a inchis f repede.Si asta datorita uleiului cu care il ungea mama pe tata.

Si cine stie de cate ori nu ne-a mai ajutat.I-am promis Sfantului printre altele(sper sa indeplinesc cat de curand si asta) ca o sa-i fac cunoscut ajutorul pe care ni l-a dat.
Iti multumesc Sfinte Nectarie pentru ajutorul primit de mine si familia mea si te rog sa ai in continuare grija de noi,sa ne indrumi ,sa ne protejezi.Amin.
Rugati-va la Sfantul Nectarie ca este grabnic ajutator.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
simplu....MULTUMESC! luizza Secte si culte 3 06.11.2010 21:56:35
Multumesc Sfinte Ierarhe Nectarie andreidiniasi Intamplari adevarate 17 03.12.2009 20:53:58
Multumesc Sfinte IERARHE NECTARIE 2 andreidiniasi Intamplari adevarate 1 24.11.2009 15:02:24
MULTUMESC! jenica Rugaciuni 7 16.09.2007 22:34:21
multumesc dram Din Vechiul Testament 0 08.03.2007 11:41:52