![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sfantul Nectarie…e un sfant drag sufletului meu.
I-am simtit ajutorul eu si familia mea. 1.Am fost la Sfant pe insula Eghina si rugandu-ma la racla lui am scapat de un nodul. 2.Am avut o reactie alergica f puternica care nu mi-a cedat cu medicatie,incepuse sa mi se umfle ochiul si buza superioara.Atunci in disperare l-am chemat pe sfantul Nectarie in ajutor!Si m-a ajutat. 3.Tatal meu a fost operat si fiind diabetic ,mama mea era speriata ca nu o sa se inchida operatia.Asa ca in ziua operatiei i-a dat o iconita mica cu sfantul Nectarie si l-a uns cu ulei adus de pe insula Eghina.Operatia a decurs bine si s-a inchis f repede.Si asta datorita uleiului cu care il ungea mama pe tata. Si cine stie de cate ori nu ne-a mai ajutat.I-am promis Sfantului printre altele(sper sa indeplinesc cat de curand si asta) ca o sa-i fac cunoscut ajutorul pe care ni l-a dat. Iti multumesc Sfinte Nectarie pentru ajutorul primit de mine si familia mea si te rog sa ai in continuare grija de noi,sa ne indrumi ,sa ne protejezi.Amin. Rugati-va la Sfantul Nectarie ca este grabnic ajutator. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
simplu....MULTUMESC! | luizza | Secte si culte | 3 | 06.11.2010 21:56:35 |
Multumesc Sfinte Ierarhe Nectarie | andreidiniasi | Intamplari adevarate | 17 | 03.12.2009 20:53:58 |
Multumesc Sfinte IERARHE NECTARIE 2 | andreidiniasi | Intamplari adevarate | 1 | 24.11.2009 15:02:24 |
MULTUMESC! | jenica | Rugaciuni | 7 | 16.09.2007 22:34:21 |
multumesc | dram | Din Vechiul Testament | 0 | 08.03.2007 11:41:52 |
|