Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2009, 14:18:01
IonutS's Avatar
IonutS IonutS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

O intrebare mai ciudata.. Sfantul Nectarie ajuta doar in caz de boala ?
Reply With Quote
Vechi 01.06.2009, 14:27:52
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Ionut, un sfant nu pleaca de aici cu "specializari"; asa ca e bine sa te rogi indiferent de minunile pe care le cunosti despre el, va mijloci pentru tine si vei primi cele necesare pentru desavarsire.
Reply With Quote
Vechi 17.06.2009, 20:34:45
catyoana catyoana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.05.2009
Locație: Egipt
Multumesc din tot sufletul Sfantului Nectarie ca prin rugaciunile sale la Dumnezeu si Maica Domnului m-a ajutat sa raman insarcinata.rugati-va la acest sfant ca este grabnic ajutator in tot ce va doriti.eu continui sa ma rog lui si am sa-l port in suflet toata viata.sper intr-o zi sa ajung si la el acasa ,in insula eghina...iar cand ma intorc acasa am sa caut o biserica care are moastele sale sa ma rog si inchin.
Doamne ajuta si Sfantul Nectarie sa va fie ocrotitor!
Reply With Quote
Vechi 18.06.2009, 12:25:06
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Manastirea Radu Voda din Bucuresti are moastele Sfantului.Sa fiti binecuvantati!!!!Nectarie este nectarul vietii noastre.!
Reply With Quote
Vechi 28.04.2010, 16:04:17
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit

Intrati pe www.sfantulnectarie.ro si marturisiti acolo minunile Sf.Nectarie facute voua, este site-ul Sf.Nectarie unde poate citi oricine minunile Dvs si e mai frumos! Sa infrumusetam acest site cu MINUNILE facute noua de Sf.Nectarie spre Slava sa si a Sf.Treimi!!!
Vechi 01.06.2009, 15:15:34
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonutS Vezi mesajul
Doamne Fereste! Sfantul NECTARIE este CEL MAI BUN PRIETEN!!!!
Asta ti-o spun din EXPERIENTA!!! Tot ceea ce fac si gandesc sunt "impartite" cu acest MINUNATA Sfnat!!! Nu ca Il dau deoparte pe Dumnezeu, dar prin Sf.Nectarie, se SLAVESTE Dumnezeu caci "minunat este Dumnezeu intru SFINTII Sai"!
EU impart cu Sf.NEctarie si BUCURIII si TRISTETI, si durere si lacrimi si TOT!!!! Simt AJUTORUL sau si cel mai important este ca IMI RASPUNDE MEREU LA TOT CE "DISCUTAM"!
Si orice Sfant este prieten cu tine NUMAI TU SA FII SINCER CU EL si sa nu il cauti numai cand ai nevoie!!! Ci ca pe cel mai bun prieten al tau sa il ai si sa "vorbesti" cat poti de mult cu el, adica prin Sfanta RUGACIUNE!
Si vei avea parte NUMAI DE BINECUVANTARE SI BUCURIE!!! si nu te vei mai simti NICIODATA singur!!!!

Fii binecuvantat!!!!
Reply With Quote
Vechi 02.06.2009, 21:43:08
eea eea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.11.2007
Locație: Botosani
Implicit

Raspund si eu la intrebarea lui IonutS..nu ajuta doar in boala..pe mine deja m-a ajutat la doua examene..cele mai grele..inainte de examen am mai trecut doar cate o tema din cele pe care le aveam de pregatit..asta dupa ce l-am rugat pe Sf Nectarie sa ma indrume...si de fiecare data exact acele subiecte au cazut...
Am ajuns ptr prima data in Bucuresti cu niste acte de rezolvat insa de cum am coborat din autocar prima directie a fost Radu-Voda..am ajuns f devreme iar biserica nu era deschisa, ma gandeam ca sunt atat de aproape de Sf Nectarie si totusi ne desparte o usa..imediat a venit un parinte si a deschis biserica.Cum am ajuns in fata raclei cu Sfintele Moaste am izbucnit in plans..insa un plans linistitor..ca si cum as fi revazut pe cineva dupa f multa vreme..a fost ceva deosebit ptr mine si asta m-a facut sa-mi doresc si mai mult sa ajung in toamna de hramul sfantului la el acasa..in Eghina...
Reply With Quote
Vechi 05.06.2009, 13:02:17
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Eu am aflat de Sf.Nectarie de la GeoNektarios de pe forum.Cautam pe internet acatistul lui,citeam ca exista o carte cu Sfantul,o doream si eu dar nu puteam sa fac rost,nu o gaseam nicaieri,citeam pe internet,mi-am transcris cu pixul acatistul.A doua zi ma duc la bunica mea si spune ca a primit carti de rugaciuni si sa-mi dea si mie,eu credeam ca sunt carti obisnuite cu rugaciuni dar era Acatistul Sf.Nectarie pe care-l doream atat de mult.Eu o consider o minune mai mica.Coincidenta nu exista.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 09.11.2009, 11:42:04
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonutS Vezi mesajul
NU! Este un mare sfant ajutator in nevoile generale.
Noi (eu si sotul meu) i-am simtit ajutorul in nenumarate randuri. Cu riscul de a va plictisi, o sa mentionez cateva dintre aceste ocazii:
1. Cand ne-am casatorit, sotul meu nu se spovedise de ani buni si nici nu prea avea de gand sa o faca. La vremea respectiva, nu-L cunosteam inca pe sfant - cum proveneam dintr-o familie catolica si fiind practicanta, mi-am indreptat rugaciunile catre Maica Domnului, ca sa-mi arate rezolvarea la aceasta situatie dezastruoasa. Si, printr-un concurs fericit de imprejurari, am ajuns la Manastirea Radu Voda, unde sotul meu a facut o spovada generala, amanuntita, dupa care a simtit ca "zboara". La vremea respectiva, inca nu stiam ce "comoara" locuieste acolo.
2. Dupa acest episod, au urmat o multime de evenimente nefericite, galopante, printre care o datorie la banca ce a ajuns sa ne puna siguranta in primejdie, apoi eu am fost diagnosticata cu cancer (am urmat un tratament agresiv), iar in acelasi an (2006), mama mea a murit tot de cancer. Si sotul meu s-a indepartat din nou... Apoi am aflat de acest mare sfant prin site-urile si forum-urile Internet. Este adevarat, convertirea reala si, sper, definitiva, s-a produs dupa o vizita la mormantul preotului monah Arsenie Boca, dar am convingerea ca acesti doi sfinti au conlucrat la intoarcerea sotului meu. Acum este practicant, duce o viata curata, se spovedeste si se impartaseste o data la 40 de zile, se roaga zilnic...
3. De ce spun ca nu ajuta doar in cazuri de boala? Pentru ca, fiind noi intr-o situatie destul de complicata si relativ asemanatoare de 2 ori, a intervenit prompt si a rezolvat problema.
Avem un apartment intr-un oras departe de Bucuresti, mostenire de la mama mea. Trebuia sa-l inchiriem, pentru ca nu puteam plati intretinerea pe timp de iarna si, oricum, nu este bine ca un aparmanet sa nu fie locuit. Dar ce te faci, ca e criza? Primul lucru, am cautat prin prieteni si cunoscuti. Nimic. Piata e la pamant, nimic nu misca. Apoi am inceput sa citesc acatistul sfantului, promitandu-i ca si daca va rezolva problema inainte de citirea timp de 40 de zile, eu voi continua sa-l citesc drept multumire pana la sfarsitul perioadei. Si ce sa vezi? In a 19-cea zi, in chiar ziua cand am ajuns la apartament, s-au prezentat doi potentiali clienti - un cuplu si un tanar. Lucrurile s-au aranjat de asa natura, incat cuplul a hotarat pe loc sa se mute. Si cu contract inregistrat, pentru ca noi asa am insistat, sa fie legal. Tot atunci m-am certat ingrozitor cu nasa mea - femeie energica, cu suflet bun, dar intransigenta. L-am rugat pe sfant sa ma ajute si ... a fost nevoie doar de un telefon ca lucrurile sa se rezolve.
4. La cateva luni, cuplul cu pricina a trebuit sa schimbe orasul, pentru ca baiatul fusese transferat cu serviciul. Panica! Ce facem, criza s-a accentuat, preturile au scazut ingrozitor, nu stii pe cine iei etc.. Trei saptamani de cautari, de griji, de anunturi, vizionari printr-o prietena a mamei...Asa ca am hotarat sa mergem noi acolo, sa stam o saptamana, sa dam anunturi, telefoane etc. Si pentru a doua oara, am gasit ajutor nesperat - am primit un telefon cand inca eram in drum spre apartament ca ... l-am inchiriat deja! Si inca un amanunt important - l-am inchiriat cu contract (deci legal cum am vrut noi) unui cuplu caruia i se deconteaza de la serviciu! Si la pretul la care am vrut noi (care nu e deloc mare, dar in perioada de criza, lucrurile se schimba)!
Aici am de facut o mentiune foarte foarte importanta - ca si in cazul iintoarcerii sotului meu, cred cu tarie ca si in acest caz au concurat doi sfinti, de aceasta data Sf.Nectarie si Sf.Anton de Padova (care pe mine personal, m-a ajutat foarte mult in trecut).
I-am promis sfantului ca voi face cunoscut ajutorul dat, dar am intarziat - pana acum, cand m-am gandit ca de ziua lui e cea mai buna ocazie posibila.
CONCLUZIE: Cereti cu curaj si incredere. Evident, toate se intampla cu voia lui Dumnezeu. Si uneori lucrurile treneaza, fara sa vedem o rezolvare. Dar poate chiar in intarzierea rezolvarii se alfa chiar cheia acesteia.
Reply With Quote
Vechi 28.11.2009, 08:09:32
mihaislia mihaislia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.09.2009
Implicit Minuni

Ii multumesc Sfantului Nectarie si Maicii Domnului ca au mijlocit la Bunul Dumnezeu sa aflu de boala mea la timp. Aceasta este a doua postare a mea.

La inceputul lunii octombrie am trecut printr-o operatie si m-am refacut rapid cu ajutorul Maicii Domnului si a Sfantului Nectarie. Am aflat ca boala nu s-a extins in corp ci doar local.Din pacate, in urma analizelor prelevate a trebuit sa trec prin alta operatie . Exact acum o saptamana am fost operata si desi au fost unele complicatii m-am rugat in continuu la Maica Domnului si la Sfantul Nectarie si am trecut cu usurinta peste tot . Mi-au ascultat fiecare dorinta si m-au ajutat sa trec cu bine peste acest pas.

Multumesc din tot sufletul Sfantului Nectarie, Maicii Domnului si Dumnezeului nostru Iisus Hristos! Rugati-va din inima si o sa primiti ajutorul dorit! Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
simplu....MULTUMESC! luizza Secte si culte 3 06.11.2010 21:56:35
Multumesc Sfinte Ierarhe Nectarie andreidiniasi Intamplari adevarate 17 03.12.2009 20:53:58
Multumesc Sfinte IERARHE NECTARIE 2 andreidiniasi Intamplari adevarate 1 24.11.2009 15:02:24
MULTUMESC! jenica Rugaciuni 7 16.09.2007 22:34:21
multumesc dram Din Vechiul Testament 0 08.03.2007 11:41:52