![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu am luat o decizie dramatica: o sa renunt la carnuri pe cat posibil (mai ales la porc si vita). Pui - cat mai rar. La peste nu renunt, pentru ca e sanatos - si avem si pildele biblice in favoarea pestelui.
Oricum ar fi, fara carne fripta, fara ulei prajit. Carnea se poate gati coapta sau la cuptor. Si cartofii sunt mai buni copti sau nature (daca stii sa-i prepari cum trebuie) decat prajiti. Legume si fructe - numai de la piata. Si nu de la cei care pun pe taraba marfa adusa din strainatate, ci de la tarani. Vegetalele, de fapt toate alimentele de la supermarket sunt o-tra-vi-te. Lactatele si ouale sunt mai greu de procurat din pacate. Pacat ca sunt asa departe de locurile natale... De medicamente nu am nevoie, decat in cazuri extreme. Daca racesc, prefer sa las natura sa ma trateze decat sa ma indop cu pastile. Si mai bine apelez la medicina naturista decat sa inghit chimicale.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romania si Codex alimentarius | Eliana | Generalitati | 6 | 12.11.2010 21:51:45 |
codex alimentarius | lore86 | Generalitati | 16 | 24.01.2010 16:54:27 |
Codex Alimentarius | theofan | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 16.02.2009 16:24:02 |
Genealogia din codex Vaticanus | OryNider | Din Noul Testament | 1 | 28.12.2008 02:16:47 |
|