![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Citat:
In orice caz, mai multa paguba cred ca ai de la noxele de masini care le respiri intr-o zi decat de la aspartamul care e intr-o cutie de vitamina C. Si stiu si vitamina C, ieftina si buna care n-are indulcitori si nu in portii din alea mici si scumpe. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
In orice caz, cred ca in ultima vreme din ce in ce mai multi oameni incearca sa caute alternative la pastile si injectii. Cel putin la noi. Citat:
Citat:
Nu siropul in sine calmeaza tusea. Si mai sunt multe probleme la care medicina alopata are totusi raspunsuri bune, nu trebuie generalizat. Citat:
Eu din cate stiu obligatia asta exista, poti sa dovedesti contrariul? Citat:
Sa ne spui cat rezisti. |
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
Citat:
Hai prin Timi sa vezi cum zboara elicopterul pe ici pe colo imprastiind "substante dubioase" (ca, deh, pentru insecte si tantari, pacat ca printre insecte se numara si albinele, ca tot se vorbea de ele mai sus) si garantat nu o fac GRATIS. Evident ca e exagerata partea cu imprastiatul substantelor cu scopul de a distruge tot ce-i verde, iuuu! dar chiar tre' sa pun ATENTIE: EXEMPLU EXAGERAT inainte?? Vreau sa scot in evidenta folosirea exagerata a chimicalelor in ORICE, chiar nu putem trai fara ele??!! (nu te chinui sa raspunzi) E bine totusi ca amandoi ne dam seama ca suntem manipulati. E ca-n filmele cu Stan si Bran razand unul de celalalt: hehe, Stane, dar ce ciufulit esti azi!! Ba nu, tu esti ala ciufulit! Citat:
Eu la usturoiul in forma lui naturala ma refeream, nu la comprimate. Citat:
Citat:
Citat:
Tu poti sa-mi dovedesti ca, treptat, nu se vor inlocui cele naturale cu cele modificate genetic?
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Romania si Codex alimentarius | Eliana | Generalitati | 6 | 12.11.2010 22:51:45 |
| codex alimentarius | lore86 | Generalitati | 16 | 24.01.2010 17:54:27 |
| Codex Alimentarius | theofan | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 16.02.2009 17:24:02 |
| Genealogia din codex Vaticanus | OryNider | Din Noul Testament | 1 | 28.12.2008 03:16:47 |
|
|