Draga frate Fani71,nu mi-am postat parerea ca sa ai tu motiv de discutie cu mine.Ar fi bine sa te mai documentezi tu un pic caci nu-ti dau dreptate.Am doi copii si intr-un fel sau altul i-am facut dupa ce m-am spovedit bine.Eram crestina numai prin botez.Pot sa-ti spun ca dupa 4 ani de casnicie inca nu aveam copii.Preotul mi-a dat canon ca la urmatoarea spovedanie sa-i spun ca-s insarcinata.N-as vrea sa-mi aduc aminte dar nu pot sa uit cat de tare m-a certat.Asa ca sa nu-mi spui tu mie ca rata impunge cand ea macaie si fuge.Casnicia nu e facuta,asa ,ca sa faci sex cu acte-n regula.Ca daca nu vrei copii ....nu-i faci......Si cum faci sex fara sa ramana femeia insarcinata?Doar daca te protejezi cumva...Si e pacat mare.Ce spun canoanele ?Cum se canonisesc cei care se pazesc prin orice fel?Cred ca tu incurci un pic lucrurile.Nici tu nu stii pe ce cale mergi,pe cea dreapta sau pe cea ocolita?Destinatia este aceeasi ,insa problema este ca pe una ajungi si pe cealalta nu.Pe care drum esti?Tu te uiti la toate postarile pe care le dai la altii sa se uite?Sau daca le vezi esti sigur ca le si intelegi?