Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.06.2009, 12:40:52
mayaionescu mayaionescu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanouela Vezi mesajul
maya draga, parerea mea e nu cine a gresit.....important si matur e sa se incerce a rezolva poblemele. dar sa trecem peste asta. e o situatie foarte delikata mai ales ca aveti si un copil doar ca mi se pare inuman din partea lui, dupa ce am citit ca ai si o relatie absolut normala cu parintii tai, spre deosebire de el, sa ceri asa ceva. suna crud, dar la cunostintele pe care le am despre psihologia umana, el se incadreazaintre barbatii mamosi, pe limba romana si care au pus aceasta conditie fiind constienti ca e inuman, ca tu nu ai cum sa accepti asa ceva, eu zic ca ar fi cea mai mare greseala sa accepti, doar ca sa aiba asul in maneca ca ti-a dat o shansa. ia in considerare ca o eventuala acceptare a situatiei ar aduce alte si alte probleme. el a crescut fara tata dupa cate vad.....pai ce sa mai zic, e normal ca parinte sa ceri asa ceva?! mie nu mi se pare normal si nici mormal si nici crestinesc.
curaj si multa bafta in ceea ce vei face
Fiecare om are bune si rele. La fel si parintii mei. Imi ador copilul si vreau ce e mai bine pt el iar eu cred ca cel mai bine pt orice copil este sa cresca impreuna cu parintii si sa isi viziteze bunicii si strabunicii. Ma gandesc insa ca daca eu le-as face asta parintilor mei, care de 9 luni se dedica trup si suflet copilului meu, l-as mania pe Dumnezeu si mai tarziu toate acestea se vor intoarce impotriva mea, facandu-mi si mie fiul meu la fel. In plus nu mi se pare corect, pt ca relatia noastra nu va fi mai buna sau mai rea daca noi mergem sau nu la parintii mei. Problema este doar la noi.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este nevoie de ajutorul vostru. iulyaan Generalitati 13 28.09.2011 19:44:59
Am nevoie de ajutorul vostru lorecha Biserica Romano-Catolica 16 26.03.2010 11:31:15
1200 de persoane au nevoie de ajutorul vostru danielatontsch Umanitare 0 27.01.2010 20:42:53
Caut si nu gasesc, dar cu ajutorul vostru... Florin-Ionut Generalitati 4 02.11.2009 08:39:59
Am nevoie de ajutorul vostru! Lia Rugaciuni 2 09.02.2008 12:03:46