![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Toti avem defecte. Exista oameni care au defecte vizibile si cei din jur se grabesc sa ii judece sau sa-i dispretuiasca dar exista si oameni ale caror defecte nu sunt vizibile si, de regula, defectele care nu se vad sunt mult mai mari dar nu-i judeca cei din jur pentru ca nu le stiu, ba poate chiar ii lauda pentru calitatile vizibile. Numai Dumnezeu ne stie in totalitate. Eu, in situatia ca ma necajeste cineva, ma rog la Dumnezeu sa ma ierte ca am gandit necuviincios fata de semenul care m-a suparat. Gandurile dispretuitoare la adresa oamenilor din jur nu sunt de la Dumnezeu ci de la diavol.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - | razvan_andrei | Generalitati | 23 | 27.02.2012 12:47:06 |
Ce ati schimba,daca ati putea,la lumea in care traim? | tigerAvalo9 | Generalitati | 41 | 26.05.2011 22:00:24 |
Ce putem face pentru ca societatea in care traim sa devina mai buna? | Andu30 | Generalitati | 38 | 24.03.2011 22:03:30 |
Legile dupa care va judeca Dumnezeu lumea | phradmon | Alte Religii | 8 | 11.10.2010 19:26:13 |
Rugativa pentru noi caci grele si dureroase sunt vremurile care le traim | emiliulia | Umanitare | 82 | 28.07.2010 12:49:27 |
|