Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.07.2009, 12:23:58
razvan_m
Guest

Implicit

Fani71 a scris:
Citat:
...Altfel, sigur, recunosc si eu ca femeia moderna s-a departat de menirea ei, si ca si eu probabil sunt contaminata intr-o oarecare masura.
De altfel daca traiam in alta epoca la 35 de ani nu ma mai 'lua' nimeni, eram fata batrana condamnata si nu ma mai casatoream. ;-) Nu as fi facut atatea studii, as fi fost educata altfel, m-as fi maritat la 16 ani soi acum as fi avut cativa nepotei.
Dar lucrurile nu s-au petrecut asa, sunt rezultatul unei educatii si al unei epoci chiar fara sa vreau, si trebuie sa construiesc viata crestina cu ce mi s-a dat si sa scot de aici ce este bun.

Si, cum-necum, astfel au reusit doamnele si domnisoarele, indemnate initial de miscarea feminista care facea apologia egalitatii din toate punctele de vedere cu barbatul, sa intre pe piata muncii, acceptand salarii inferioare fata de cele ale barbatilor si in cele din urma tragandu-le in jos si pe acelea ale barbatilor angajati, ca deh, acum (ma refer la momentul in care femeile au decis ca vor neaparat un loc de munca...) exista forta de munca excedentara si ca atare, aceasta trebuie si poate fi mai prost platita.
Iar miscarea feminista (deviza = "vrem egalitate cu barbatul"), este nimic altceva decat sora mai mare a miscarii hipiote (deviza = "vrem sa facem dragoste, nu vrem razboi!", superba deviza, care indeamna la promiscuitate fara limite), ambele avand aceiasi parinti, care se trag din
M A S O N E R I E.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Legionarii din "Fratia de Cruce" (FDC) dianagroza Generalitati 285 19.03.2011 01:39:40
Fratia Ortodoxa mihailt Biserica Ortodoxa Romana 10 04.08.2008 22:19:41
"Fratia ortodoxa" PadreCory Biserica Ortodoxa Romana 4 25.07.2008 19:33:10