![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Copiii nu stiu sa aleaga??? Tu ai copii? Daca ii ai, cum reusesti sa-i feresti de lumea din jur? Ii tii legati? Sper ca nu! Da, intr-un fel LUMEA alege pentru ei ca si pentru noi toti, insa ce putere de convingere au scrierile moralei crestine, pasnice si ne-palpitante in fata avalansei monstruoase la care suntem cu totii supusi prin simturile dornice de stimulare? Ca de obicei REFUZAM sa vedem si sa procesam DE CEEA CE NU NE PUTEM ATINGE! adica de oligarhii orizonturilor romanesti! si tot o dam pe altele( pacatosenia noastra, lipsa postului si a rugaciunii)... ca fiind cauzele nenorocirii in care ne balacim, realitatea de fapt fiind alta, si asta DAR IN MOD SPECIAL ALTA! si anume: CONDUCEREA ACESTEI TARI si apartenetele la care cu toti am aderat cu gurile insalivate! lucru care ne-a adus in situatia in care ne aflam!...insa acum nu recunoastem deoarece si noi ca Brutus am participat in masa la acest macel al tarii cind numaram cu respiratia intretaiata AMR-ul pina cind intram in UE. Oare te recunosti ca participant activ? Last edited by andreicozia; 04.08.2009 at 17:44:23. |
|