Nu fi trist si disperat, Maica Domnului e cu tine
Nu fi trist si disperat Maica Domnului e cu tine , numai sa vrei ,
Si eu am avut starile tale dar cu o motivatie relativa, ti-as recomanda in primul rand un duhovnic asa cum ti-au spus si altii, cu siguranta te va ajuta foarte mult.
Si apoi slujbele de Duminica sant foarte importante si puternice , sa nu pierzi nici una , treci peste orice obstacol iti sta in cale (pentru ca pot sa fie multe ) si nu lipsi de la slijbe , de multe ori treceam prin starile tale si spuneam ca sant un nimic si multa suferinta si plans , dar cand intram in Sf. Biserica brusc ma schimbam , parca eram alt om ma uneam cu Domnul Isus si nu mai simteam nimic din cele spuse , Maica Domnului ma mangaia , ii simteam alinarea si mangaiera, si cand plecam , eram fericita si usoara ca un fulg, uitasem de toata durerea si suferinta, imi spuneam "Ce minunat e in casa Domnului , nu mai aveam nici un gand urat , totul era minunat. Ti-as recomanda daca iesti din Bucuresti Manastirea Sarmucasesti - Ciorogarla este la cativa Kilometri de Bucuresti unde eu cred ca m-am facut bine .
Si inca o Manastire unde ar fi bine daca ai putea sa ajungi Manastirea DERVENT - daca poti sa te duci de vineri seara ar fi bine, ai unde sa dormi si te vei simti mirific ,
Eu am fost acolo de cateva ori si am simtit multe schimbari in sufletul meu.
Maica Domnului si Bunul Dumnezeu sa te ajute
|