Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2009, 17:56:15
veveritza
Guest

Implicit

quote=metanoia2;158803]Iubeste-o si tu sub un nume vir[tual, seduce-o, femeilor le place sa gaseasca asemanari cu strainii si asta le seduce: ca de exemplu ii spui ca tu ti-ai cunoscut iubita in locul in care ai cunoscut-o pe ea, ii spui ca culoarea ta preferata e cea care ii place ei, ca visul tau e (ceva asemanator cu al ei), ca suferi in dragoste pentru ca te-a parasit prietena si te simti singur, ca ai nevoie de consolare si ajutor, cere-i un sfat, dar toate fa-le usor, treptat sa nu observe. Spune-i ca stai mult pe net pentru a gasi un prieten adevarat care sa nu te tradeze....Iti spun sigur, asta o va dezmetici, va vedea ca mai sunt barbati interesanti pe net nu numai cel care i-a spus ca o iubeste.Fii intelept.Alege-ti un nume care sa fie personaj preferat intr-un film care ii place ei sau ceva de genul si fii in tot acest timp pregatit duhovniceste.

Pregatirea asta duhovniceasca nu prea se leaga cu "rolul" pe care i-l propui; ceea ce propui d-ta seamana mai mult a telenovela; chiar crezi ca femeile sunt asa naive precum povestesti?
Adevarul e ca m-ai uimit cu povata asta, dar in acelasi timp am sa dau atentie "provocarilor" si "ispitelor"...virtuale, ce ar putea aparea la un moment dat al vietii.......
Cred ca esti o persoana simpatica foc...cu un simt dezvoltat al umorului; si vorbesc foarte serios, nu glumesc deloc.
Doamne ajuta si ma iarta te rog de interventie.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
am nevoie de sprijin moral si spiritual...... patricia2006 Generalitati 12 08.09.2012 19:02:08
ceva interesant(decizii dificile) Patrie si Credinta Morala Crestina 11 01.11.2011 18:10:51
Titlul unei carti caliyo Biserica Romano-Catolica 8 29.06.2010 23:41:15
Luarea mesei in familie - o comoara uitata. windorin Generalitati 89 15.03.2010 10:35:36
Povestea unei casatorii Laurentiu Generalitati 2 04.11.2007 01:58:42