Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2009, 12:58:17
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Ce vorbesti mai frate Ovidiu cum nu a ajuns nimeni la apele freatice?
Da cei care iau apa din fantana nu trebuie mai intai sa sape fantana?
Am strania impresie ca fratia ta nu ai vazut vreo fantana la viata ta.
Daca sapi suficient dai de apa sau dai de Iad?
:))
Ba sa stii fratia ta ca atunci cand merge omul spre apus cu avionul pleaca din Bucuresti la ora 12 ziua si ajunge in New-York tot la ora 12 ziua.Sau pleaca la 12 noaptea din Bucuresti si ajunge la New-York tot la 12 noaptea.
ce legatura are apa freatica? tu nu shtii de existentza minelor, a vulcanilor? de groapa Marianelor, de fundurile de ocean shi de mari? deci in jos ... in jos e iadul... shi in pamant sunt apele de sub pamant... shi tot asha... Sa intzeleg ca tu ai sapat o fantana? Crezi ca oriunde sapi gaseshti apa?

Shi ce vrea sa-mi spuna fratzia ta in remarca cu avionul? ca nu a citit ce am postat? sau vrea sa ma ia de prost? mereu... poi eu recunsc ca sunt dar se pare ca dumneata vrei sa o dovedeshti fara argumente ci iarashi slujind vicontelui de mintzim ca ash sustzine ca omul cu un avion ce merge cu viteza soarelui paralel cu suprafatza pamantului n-ar putea, poate ca ar putea... nu shtiu, dar ce vrei sa spui scotzandu-ma ca ash sustzine minciuna pe care ai scris-o asha ca o remarca fratzeasca ca ash fi spus? poi doar tu spui ca am spus; ca din context nu se poate deduce ca sustzin ceea ce tu combatzi... sa fie asta o tactica la "unii" ca ei se apuca sa combata mereu ce n-ai spus shi sa dovedeasca fara argumente ca e asha cum spun ei combatand inventziile lor pe care tzi le atribuie nonshalant, facandu-l pe interlocutor mereu apoi sa se contrazica in ideea ca trebuie sa dezminta ceea ce n-a afirmat... shi apoi astfel se distruge o discutzie... ca daca afirmi ce altul n-a afirmat te abatzi de la discutzie spre polemica respectiva... iar daca afirmi ca cineva a afirmat ceea ce n-a afirmat shi sustzii ca a sustzinut ceea ce nu a sustzinut asta e clar ca vrei sa-l dovedeshti de ceva pe el ca sa compromitzi ceea ce sustzine, lucru care nu este corect ci este spre distrugerea credibilitatzii interlocutorului facand subiectul sa para ridicol shi la fel shi pe cel care discuta frumos cu tine caci unii il cred pe nascocitorul de vorbe... ale altora... ca este scris chiar... caci unii n-au rabdare sa citesca ci ei shtiu ca ai zis shi scris ceea ce tu nici n-ai intentzionat... ci e din multzimea de lucruri evidente care oricine shtie ca sunt false... deci itzi pun in carca nishte lucruri pe care totzi le considera rele... shi uite asha nu te mai crede nimeni decat un ticalos... deci mersi frumos shi nu m-am suparat... ca poate asha shi sunt... dar totushi mai frate, intai fa-te frate cu Adevarul pe Cale... daca vrei sa avem argumente valide in discutzie shi sa nu ne abatem de la firul roshu... ca sa ajungem slobozi la Viatza... veshnica shi fericita (eu te-am iertat ca m-ai facut prost ca macar de data asta nu m-ai facut eretic imbracat in haina de sfant, lup in haine de oi ce curveshte cu diavolul, totushi e un pas inainte ca sa ne impacam... deci te iert shi te scuz, poate ma iertzi shi tu ca tzi-am disecat paiul din ochishori in tim ce la mine shade barna ca un telescop)

Last edited by vsovi; 14.08.2009 at 13:14:13.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul mihailt Generalitati 0 04.12.2010 13:11:11
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga andrei_im Generalitati 8 31.12.2009 17:51:44
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! mihailt Generalitati 17 28.04.2009 13:53:20
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul mihailt Resurse ortodoxe on-line 0 24.03.2009 11:02:21
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 0 07.03.2009 15:09:42