Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.09.2009, 18:20:37
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Fiecare om este chemat sa cunoasca sa-l cunoasca pe Dumnezeu.
Chemat de catre cine? Defineste "Dumnezeu". Asta ca sa stiu ca vorbim de acelasi lucru.

Citat:
Poporul roman este un neam nascut in Biserica, nascut in crestinism.
Te rog sa imi explici de ce poporul roman nu se putea naste fara crestinism, de asemenea te rog sa argumentezi apropo de rolul Bisericii (apropo, care dintre ele) la nasterea poporului roman. Mai mult, te rog sa definesti ce intelegi prin "popor roman".

Citat:
Religia este singura materie din scoala din care omul poate intelege care este chemarea sa in lumea asta.
Sau matematica. Daca am un talent pentru ea. Sau sociologia. Daca, din nou, ma intereseaza. Crezi ca oameni ca Einstein sau Hawking au simtit ca religia e chemarea in viata lor?

Citat:
Aproape toata civilizatia romaneasca de astazi, este fondata pe o temelie bisericeasca.
Detalii, te rog.

Citat:
Suntem ROMANI - studiem - limba romana - suntem crestini - studiem religia
Limba romana imi e necesara in viata de zi cu zi, gen cand merg sa cumpar o paine. Religia e o problema de optiune strict personala, fara legatura cu unde ma nasc/ce limba vorbesc.

Nu poti pune semnul "=" intre religie si limba. Chiar trebuie sa iti spun de ce?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Scoaterea Episclezei adelin Biserica Ortodoxa Romana 40 14.02.2011 12:50:25
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 0 10.10.2010 19:56:58
Predarea religiei in scoli Mirean Biserica Ortodoxa Romana 229 05.10.2010 21:46:18
Pastrarea religiei in scoli laurschepsis Generalitati 15 22.11.2009 23:26:44