Citat:
În prealabil postat de ai2
Ce legatura are psihologia cu faptul ca afirmatii cu caracter general se potrivesc marei majoritati a oamenilor? Asta cand memoria functioneaza selectiv asa cum se intampla in cazul nostru.
Tocmai de aceea am intrebat sa nu vb fiecare in legea lui.
|
Doamne-ajuta!
Cele trei carticele de marturisiri din seria "Marturii din Tara Fagarasului" sunt pline de astfel de cazuri. Dar, ceea ce este extraordinar este faptul ca fiecare marturie este semnata si se specifica si localitatea in care poate fi gasita (daca intre timp nu a murit) persoana care povesteste. Oricine dintre voi poate merge si judeca cu propria sa minte cat adevar si cata exagerare este in cele ce acei oameni povestesc. Invitatia pe care i-am facut-o lui Topcat de a merge in zona si a verifica este valabila pentru oricine doreste sa faca acest pas. Daca, dupa ce cititi, vreti sa mergeti contactati-ma si va ajut cu tot ce pot.
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
|