Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.09.2009, 15:45:33
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena Vezi mesajul
Am plans si inca plang...mi-e dor de el. Dar ma simt totusi mai usurata, mai linistita sufleteste. Nu stiu ce sa fac. Sunt confuza. Am aflat ca a-2-a zi de la despartire si-a gasit pe alta....
Doamne-ajuta!

Este firesc sa plangi. Dar, daca este asa cum ai aflat, nu ai pierdut nimic, ci ai castigat. Multumeste lui Dumnezeu ca te-a ferit de o relatie care nu avea reciprocitate in profunzime si frumusete. Practic ti-ai recastigat viata in adevar si ai lasat in urma viata in minciuna.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Bunica zice ca este pacat. Sunt foarte derutata si am nevoie de un raspuns Dorina8 Generalitati 13 18.08.2011 20:40:32
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Secte si culte 443 04.08.2010 14:38:35
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13
sunt foarte suparat!!!! miha_i Biserica Ortodoxa Romana 9 30.03.2007 22:33:23