Citat:
În prealabil postat de lore86
vedeti cata dreptate are ai2? asa este.asa zisi atei isi marturisesc convingerile dar nu jignesc
pe nimeni, iar noi, in vartutea credintei crestine ne permintem sa jignim.din pacate e si cazul meu, care cand aud ceva contrar ideilor mele imi sare repede tandara.multumim ca ne mai trageti de maneca si ne reamintiti statul de crestini
dar voi nu aveti altceva de lucru decat sa intrati pe un forum ortodox?sau care e placerea voastra ?de a fi ironici, de a produce suparare(chiar daca nu jigniti)?
sau carui fapt se datoreaza desele voastre vizite pe forum?ca sigur nu vreti sa va intariti duhovniceste.si atunci?...
|
Ha...! Cum sa nu jigneasca un ateu? Defapt doctrina ateismului neaga evidenta, adica existenta lui Dumnezeu.
Deci, tu nu te simti jignita?
Toleram ecumenismul, toleram ateismul, toleram budismul, yoga, etc.
Unii sunt atat de "orbi", incat nu vad lucrarea satanei in asa-zisa "iubire"...
Din "iubire" tre' sa tacem, din "iubire" nu tre' sa afirmam ca Ortodoxia e Dreapta Credinta ca poate ii jignim pe musulmani, evrei, etc...
Din ce am citit pana acum, Sfintii Parintii au luat intotdeauna atitudine impotriva ereziilor! Sfintii nostri, au luat intotdeauna atitudine impotriva catolicilor.
Cred eu, ca "iubirea" asta falsa, ne orbeste...