Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.09.2009, 23:34:37
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flegmatic Vezi mesajul
sa fi optimist e sa fi miop, de obicei apare in randul celor care blocheaza gandurile "negative" in mintea lor pentru ca nu vor sa accepte situatia.
Sa fii optimist inseamna sa ai credinta in Dumnezeu, sa cunosti sensul vietii si sa te bucuri ca faci parte din planul lui Dumnezeu...parerea mea
Citat:
A spus cineva ca suferinta in viata e pedeapsa amara? nicidecum. suferinta are beneficiile ei.
Iar cu fericirea in viata, e irelevanta si foarte scurta.
Nu a spus nimeni ca numai suferinta este amara ( ca tot ar fi fost ceva), a spus ca de fapt intreaga viata este amara si intinata...absolut totul.
Fericirea in viata nu este irelevanta pentru mine, si nu inseamna ca o caut si nu pot trai fara fericire = drog...inseamna doar ca ma bucur de momentele frumoase din viata pentru ca asa sunt.
Citat:
eu fac distinctia intre confort si fericire.
si un animal poate fi fericit, dar este el mai inteligent decat un om?
Mie imi place si admir orice fiinta care emana bucurie ( in sensul cel mai pozitiv si moral...si simt ca trebuie sa adaug neaparat acest lucru, pentru ca altfel se face strict referire la bucuria animalutelor), si mi se pare ca sufletele care se complac intr-o stare de pesimism si negativism au o latura obscura, ceva greoi...imi dau sentimentul ca ascund lucruri negative, ca ceva ii impiedica sa fie senini...ceva dark. Este clar ca acest sentiment mi-l dau oamenii care au aceste tendinte si imi par indepartati de Dumnezeu...uratiti.
Citat:
Cand iti dai seama ca esti in viata? atunci cand suferi, atunci esti constient cel mai mult.
Chiar nu mi-am pus problema niciodata ca as cadea intr-o adanca nesimtire in lipsa suferintei si ca numai ea ma face sa ma simt vie...dimpotriva, ma simt vie in fiecare moment al vietii mele si incerc sa multumesc pentru tot lui Dumnezeu.

Last edited by AndruscaCIM; 27.09.2009 at 23:37:51.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? ar14rai Secte si culte 69 05.02.2013 12:18:29