Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Religia Islamica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.10.2009, 20:21:50
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de archanghel Vezi mesajul
Draga domnule,sti asa de bine ce este ?Ai studiat Coranul ? Daca da,poti sa postezi cele constatate,si te rog sa accentuezi invataturile care NU CORESPUND pentru a putea si noi sa intelegem.Ca eu spun ca daca invatatura lui Mahomed,este identica cu a lui Isus,atunci Mahomen a fost TRIMISUL SAU in mijlocul acelui popor.Nu o fi acesta adevarul,dar poate fi inteles si asa,daca vrem,dar,eu nu cunosc Coranul,si ca atare,nu pot sa terfelesc acea invatatura CACI NU O CUNOSC.Daca a-si cunoaste-o,atunci da.Pot sa spun,dar altfel...nu am cum.
PS:..El este ascuns in poruncile Sale.Si se vede daca IMPLINESTI poruncile,iar ce se vede,FARA implinirea poruncilor,este ''ceva''care s-a prefacut in inger de lumina.
Spre sfirsitul vietii sale,Mahomed a aprobat/pus mina pe sabie,dar nu mai era cine fusese,si invatatura sa a ramas.Dar fractiunile violente religioase,trag pe aceasta,din viata lui,pentru a justifica violenta.Mai multe nu stiu.
Amin.
Musulmanii zic ca Mantuitorul a fost doar un ... profet; si asta scrie in coranu' ala.

Cand faci un asemenea discurs, nu simti ca parca te misti pe nisipuri miscatoare?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfanta Maria Egipteanca costel Diverse Sarbatori 14 20.04.2013 23:12:19
Sfanta Maria Magdalena mihele_m Intrebari utilizatori 0 22.07.2010 10:07:47
Sfanta Fecioara Maria MariaB Biserica Romano-Catolica 62 15.02.2010 00:44:33
Fecioara Maria in Sfanta Sfintelor ancah Despre Biserica Ortodoxa in general 4 21.03.2007 23:10:33