![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vad ce legatura arte evolutionismul cu acest topic. Ce am spus despre mahomed, inclusiv cu acromegalia, e bazat pe o carte care analizeaza personalitatea acestui individ: http://www.faithfreedom.org/book.htm
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
fa tu click pe linkul dat de mine si o sa întelegi de ce am zis acel lucru despre acromegalie. Nu avea sens sa ma refer la aspectele fizico-morfologice provocate de aceasta boala.
|
||||
|
||||
![]()
Nu a trebuit decat sa citesc decat 2 randuri,ca sa-mi dau seama ca cel ce a scris cartea are o atitudine partinitoare si se foloseste de termeni pseudostiintifici pt. a impresiona naivii.Intre cartea respectiva si romanele lui Dan Brown,nu exista nicio diferenta din punct calitativ.
Nihil sine Deo! Last edited by Atreides; 10.10.2009 at 14:06:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Parerea ta nu are nici o importanta, esti doar un troll care a fost banat cel putin o data si sper sa fii banat din nou în curând.
Eu scrisesem pentru ceilalti.
|
||||
|
||||
![]()
Eu sunt troll?Eu am inceput sa vin cu acuzatii nefondate la adresa islamismului?Ma frapeaza faptul ca multi atei sunt banati pt. ca aduc niste critici de bun simt la adresa crestinismului,iar fanaticii ce urla ca din gura de sarpe at. cand vine vb. de alte religii sunt torelati cu nonsalanta.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Maria Egipteanca | costel | Diverse Sarbatori | 14 | 20.04.2013 23:12:19 |
Sfanta Maria Magdalena | mihele_m | Intrebari utilizatori | 0 | 22.07.2010 10:07:47 |
Sfanta Fecioara Maria | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 62 | 15.02.2010 00:44:33 |
Fecioara Maria in Sfanta Sfintelor | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 21.03.2007 23:10:33 |
|