Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.10.2009, 22:14:55
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Se pare ca nu este asa, pentru ca atunci, cand s-ar opri sangerarea, s-ar considera ca se poate impartasi, si gata, si nu s-ar spovedi cum zice aurel ca ar trebui.
Dupa cele 40 de zile nu ne cere nimeni sa ne spovedim ca ne-a curs sange, nu?

Poate vrei sa zici ca este un fel de proiectie a pacatului stramosesc faptul ca am avut un avort spontan. (Cum considera unii si interdictia de a te impartasi cand ai scurgeri, eu nu sunt de loc de acord, dar hai sa nu deviem de la subiect). Asta ar fi un argument, insa e valabil si pentru orice boala, si cand esti bolnav nimanui nu i-ar trece prin cap sa te opreasca de la impartasanie sau sa-ti ceara sa te spovedesti DE ASTA. Sigur, spovedania ajuta la vindecare, dar asta e altceva.
Aaaa...dar eu nu vad unde ar putea fi pacatul intr-un avort spontan ( si e de inteles ca nu are nici o legatura cu cele provocate, mai mult sau mai putin)...asa cum nu as putea vedea vreun pacat sau necesitatea spovedaniei si interdictia de la impartasanie in cazul in care mi-ar cadea un dinte
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cele mai sarace tari din Europa sunt cele crestine(ortodoxe) cocacoc Generalitati 70 15.10.2010 12:10:26
Ce sunt cele 7 plansuri roman2010 Generalitati 3 13.07.2010 18:53:35
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? andreicosmovici Generalitati 10 11.08.2008 08:29:04