Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Iudaismul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2009, 23:07:10
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghemis Vezi mesajul
Doamne,ce vorbim noi aici si unde s-a ajuns,si cum se inteleg aceste lucruri.Domnule Andrei daca vreti sa deschidem un topic despre conducatorii nostri de la revolutie incoace,sunt deacord.Dar nu faceti talmes-balmes doar,doar o sa va ascundeti in spatele celor scrise pana acum.
Unde s-a ajuns?
S-a ajuns in locul in care ai contribuit chiar tu cu mult patos, invocind conspiratia sionista globalista
Eu doar ti-am raspuns ca din pacate nu-ti cunosti prioritatile adica:
De ce te legi de nu stiu ce conspiratii imaginare la nivel global...care-s numai asa de batut apa-n piua in loc sa te iei de cei care ti-au distrus economia, IN IMEDIATA TA APROPIERE< NU PE LUNA si ti-au umplut orasul de banci si de farmacii de nu mai ai unde sa maninci un covrig si sa bei o bere
De aia de ce nu te iei?...ca doar sunt acolo sub nasul tau si ai si dovezi clare de cit de nemernici sunt

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce crede religia ebraica despre reancarnare? maria-luisa Iudaismul 12 15.06.2011 10:28:23
Limba Ebraica Marian alias sepis Generalitati 5 23.03.2011 08:36:55
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. AdrianAamz Din Vechiul Testament 9 08.02.2011 10:02:02
Despre Biblia Ebraica si alte carti Evreulcelales Iudaismul 18 27.12.2009 14:06:57
Este limba araba o limba sfânta? images Religia Islamica 2 27.05.2007 03:52:45