Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2009, 10:02:16
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de E_my Vezi mesajul
Eu imi imaginez ca trebuie sa fie tare dificil pentru acesti bieti copii care probabil ca nu primesc o vorba buna, nu primesc macar o pereche de sosete de la Mos Nicolae sau macar o bucata de paine.

Ceea ce cu adevarat ar trebui sa se faca, dupa ajutorul temporar, este sa "fie invatati sa pescuiasca", degeaba le dam peste zilnic..

Din pacate, in Romania, sunt categorii sociale care asteapta si carora li se pare ceva absolut norman sa PRIMEASCA de la stat sau de la altii mancare, bani, imbracaminte..exista categorii care nu concep ca ceilalti AU pentru ca MUNCESC. Nu mi se pare corect, desi nu sunt in masura sa vorbesc despre asta...

Vin fete lasate gravide de cine stie cine in strainatate, si aici, in Romania asteapta si injura statul ca nu ii da la timp ajutorul social..Fiecare om care are o cicatrice, un ochi mai mic, o operatie, se decalara handicapat si primeste bani pentru asta. Isi ia si un insotitor care primeste si el bani, vechime pe cartea de munca si alte beneficii..Suntem o tara de pensionati pe caz de boala (evident bolnavi psihici,ca sa nu aiba cum sa demonstreze comisiei ca nu au ceva), de handicapati inchipuiti, oamenii asteapta toti de la stat bani si totul pe degeaba..

Nu as vrea sa fiu in locul lor, nu stiu cum si ce as face...

Solutii gasim usor noi, cei cu burta plina care stam la caldut..acum insa trebuie gasita o metoda prin care parintii acestor copii sa isi gaseasca de lucru, e de apreciat ca sunt cinstiti si saraci decat sa fure si sa aiba ce pune pe masa..

Dorina, un pachet cu hainute la ce adresa putem trimite?
Cred că ar fi de folos ceva încălțăminte pentru copii ,hăinuțe mai groase și niște dulciuri de sărbători.
Am numele CHIRIAC DIDINA(care lociuește în casa din prima poză și este singură cu patru copii) oraș Târgu Bujor jud Galați (puteți scrie lângă Cantonul silvic căci nu au o stradă)
Reply With Quote