![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
In Japonia nu exista copii ai strazii, nici macar unul, pentru ei semnifica un paradox existential...si uneori ma intreb cu inima asta tampita, oare care este diferenta intre o religie sau alta ? Sa spunem budisti sau crestini ? !
Ramane , totusi, un mare semn de intrebare , sau poate ca etica si educatia pot forma si o credinta, si nu invers.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu etica muncii, ci etica educatiei... Cat despre munca, se stie ca ei exceleaza in responsabilitatea fata de aceasta.
Si, japonezii sunt mai mult atei decat budisti. Stiu ca cele mai prapadite tari, cele din Africa, din Pakistan, India sau Bangladesh nu sunt crestine , tocmai de aceia az miza pe crestinism pentru o prosperitate intre oameni , pentru abolirea indiferentei...
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 12.11.2009 at 23:34:39. |
|
|||
|
|||
![]()
ne-am abatut, si am dat-o pe filozofeala goala. Eu am simt practic si incerc sa vad ce-i opreste pe romii de acolo sa puna mina pe lopata.
De ce spun, pentru ca personal am lucrat recent cu niste tiganci in ROmania la un proiect cultural(ajutau la curatenie, foarte mult de curatat) si m-au lasat masca cit de entuziaste si constiincioase erau( punctuale si de cuvint). De atunci mi-am schimbat optica despre ei. Oricum eu din principiu nu generalizez NIMIC NICIODATA |
|