Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.11.2009, 13:50:58
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Danut 7 eu ti-am spus doar ca penticostalii cred in Sfanta Treime,de ce nu esti atent?Tu trebuie sa faci distinctia intre charismatici penticostalii obisnuiti ca sunt cu totul diferite chestiunile.Am spus ca va fi ultima postare dar tot nu vreau sa las lucrurile neclarificate.Eu nu ii apar aici pe penticostali,sunt doar corect si cred ca ti-am raspuns la toate intrebarile tale.Iar ai spus:"Aberatiile astea cu limbile ingerilor ca si cum ar fi limbi precum e chineza sau alta limba dar in afara acestei lumi, eu nu le cumpar.".Eu cred ca exista si limbi ingeresti,adica ingerii comunica si ei cumva.Iti dau ca si cultutra generala sa citesti din Daniel cap 5,desi cred ca stii despre ce este vorba.Tu daca crezi altceva e parerea ta,eu cred ca vorbirea in limbi poate fi in limbi atat lumesti,cat si necunoascute.Am mai raspuns la aceasta intrebare.Acum despre vorbirea in limbi sunt mai multe pareri,fiecare are dreptul la pareri,dar asta nu inseamna ca doar noi avem dreptate.Nici eu nici oricine altcineva nu se poate lauda ca are dreptate mereu,doar unul Singur este drept si Acesta este Dumnezeu.Noi ca oameni ne putem insela,si de multe ori aceasta nu tine de noi.Iar daca ai spus ca ai avut o experienta personala,de ce continui sa sustii despre aceste daruri ca nu mai exista.Eu din pricina a mai multor marturii,nu neaparat venind de la penticostali ci si de la alte culte pot sa spun ca acest dar inca mai exista.De asta sustin ceea ce sustin si nu sunt subiectiv.
Am avut o singura experienta;daca aceste daruri ar mai exista in aceasi masura in care au existat la inceput, nu am vorbi de o experienta singulara ci de experiente;dar cum acest dar nu se mai manifesta,decat in situatii speciale, continui sa sustin ca acest dar a incetat.Nu mai vezi vorbitori in limbi, decat la voi la penticostali si carismatici si scuza-ma dar ambele religii sunt cam ciudatele asa de felul lor.Mai ales carismaticii , care din cate am inteles tot penticostali sunt, ce mai stii cu sectele astea in ziua de azi.Am simtit pe pielea mea ca am fost la voi la penticostali la adunare, ca aveti alt duh si nici nu m-am rugat cu voi, nici nu am facut nimic altceva.Ortodoxia este religia adevarata, si Biserica lui Hristos pe pamant.Singura religie mantuitoare.Dar oricine crede in Hristos Cel inviat din morti si pazeste poruncile lui se poate mantui.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10