Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.11.2009, 18:49:39
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Ba am inteles foarte bine ce ai zis.
Tu ai spus:"Biserica este singura care are marturisirea adevarata lui Hristos.",si prin aceasta te-ai referit la Biserica ortodoxa,nu?Vezi bine ca am inteles exact ce ai vrut sa spui.
Eu nu sunt ortodox,asta cred ca se vede bine:).Acum nu as vrea sa spun din ce cult sunt,nu pentru ca mi-ar fi rusine de cultul in care sunt,ci pentru ca sa nu fiu acuzat de prozelitism sau fanatism,subiectivism sau sa dau nastere la discutii "fundamentaliste" inutile.Eu nu sustin ca o religie anume este singura care permite mantuirea,ci credinta,credinta care se poate gasi atat in religia ortodoxa,cat si la celelalte culte care au la baza biblia si o implinesc.
Mda... urit din partea ta,ca iti ascunzi religia.Dar adevarul e ortodoxia si Mireasa lui Hristos e Biserica Ortodoxa.Asta cu credinta , e cai verzi pe pereti.Stii ca un penticostal o sa creada cum cred penticostalii, un adventist cum cred adventistii s.a.m.d.Credinta adevarata si adevarul este ortodoxia,DOAR ortodoxia.Ce nu este adevar pur e minciuna.Adevarul amestecat cu minciuna tot minciuna e.Sectele astea sunt semne ale apostaziei, prooroci mincinosi si hristosi mincinosi, dupa cum a si zis Mantuitorul ca vor veni in zilele din urma.Totul este transant, iar cand e vorba de adevar nu exista nimic mai suprem, si nimic mai important decat adevarul si prezervarea adevarului.Sfintii si-au dat viata pentru Adevar, pentru Hristos si pentru Biserica Lui.Nu e judecata lui Dumnezeu cum e judecata noastra dar totul e transant pe lumea cealalta si la Dumnezeu.Nu poti sa slujesti si lui Dumnezeu si lui mamona.Nu poti fi caldicel, ori esti rece ori esti cald.Nu exista cale de mijloc, cu atat mai mult cand e vorba de adevar.Toti cei care iubesc adevarul il vor cauta si il vor gasi.

2. Căci vă râvnesc pe voi cu râvna lui Dumnezeu, pentru că v-am logodit unui singur bărbat, ca să vă înfățișez lui Hristos fecioară neprihănită.
3. Dar mă tem ca nu cumva, precum șarpele a amăgit pe Eva în viclenia lui, tot așa să se abată și gândurile voastre de la curăția și nevinovăția cea în Hristos.
4. Căci dacă cel ce vine vă propovăduiește un alt Iisus, pe care nu l-am propovăduit noi, sau luați un alt duh, pe care nu l-ați luat, sau altă evanghelie pe care nu ați primit-o, - voi l-ați îngădui foarte bine. 2Corinteni 11:4

6. Mă mir că așa degrabă treceți de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
7. Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură și voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
8. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
9. Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit - să fie anatema! Galateni 1

Dar sa revenim la subiectul nostru,ca am cam deviat.Daca te intereseaza subiectul asta deschide un topic separat.M-ar interesa niste marturii ale penticostalilor vorbitori in limbi(care au vorbit in limbi).

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10