Citat:
Oare nu e mai usor sa ne educam fetele si sa le pregatim pentru o viata morala, in loc sa le vaccinam si sa le dam astfel "liber" la o viata dezordonata, aducatoare de tot felul de boli, tot mai multe si mai diverse?!?
|
Te rog sa imi spui si mie cum e ferita de virusul HPV o fata crestina, cuminte, virgina, care se casatoreste (virgina fiind) cu un barbat care deja a avut una sau mai mult partenere si care e purtator al virusului?
Citat:
They are reptilians from the constellation Draco, who walk on two legs and appear human, and who live inside the earth itself, in tunnels and caverns.
|
Da, suna foarte credibil. Galaxia Draco, auzi... Vorbiti cu cei de la MISA, ei sunt experti in reptilieni.
Vaccinurile au constituit unul din marile progrese ale medicinii moderne, si au eradicat o groaza de boli care omorau oameni cu sutele de mii.
Nu exista medicament care sa nu aiba efect secundar. Mai mult, o aspirina poate avea un efect curativ mai puternic asupra persoanei X decat asupra persoanei Y. Medicamentele nu se fac personalizat, pentru fiecare pacient in parte, ci pe o reteta universala.
Industria medicala face bani, e normal sa lucreze pentru profit. O parte din acel profit merge in cercetare, care produce medicamente noi, care trateaza boli care nu se puteau trata pana in acel moment. Iar cercetarea e scumpa.
Efecte adverse la medicamente au existat, si vor mai exista. Dar medicina face progrese continue si constante. Daca nu credeti, aruncati un ochi pe statistici, si vedeti, comparativ, cam care era speranta de viata in Europa acum 200 de ani.
Personal, nu ma voi vaccina pentru gripa porcina, nu pentru ca nu cred in vaccin, ci pentru ca nu cred ca e o boala atat de grava incat sa merite efortul.
Daca o sa am o fiica, o voi vaccina pentru HPV. Romania este tara cu cea mai mare incidenta dn Europa de cancer de col uterin. Daca voi credeti ca va veti putea proteja fiicele prin a le pastra virgine, dream on. Am explicat in primul paragraf de ce asta e o iluzie.