Citat:
În prealabil postat de Danut7
In schimb eu am sa fiu EXTREM de dur cu tine,pentru ca ai iesit din casa buna.
|
Nu ma deranjeaza, poti fi ORICIT de dur
Citat:
Pentru ca asa a fost scris si profetit dinainte , iar Hristos a venit ca sa implineasca ce a fost scris despre El, precum si El a zis.Ca sa omoare vrajmasia si moartea.Trebuia ca El sa moara ca sa ne eliberezi din robia pacatului si a mortii si pentru ca asa a vrut Dumnezeu sa duca la indeplinire aceasta lucrare.Caci pana la Hristos toti ajungeau in Iad, in locuinta mortilor si toti erau captivi si buni si rai , pentru ca lumea inca nu era impacata cu Dumnezeu.Prin moartea Sa el s-a coborit in locuinta mortilor si a eliberat pe toti cei captivi ca sa-i duca in Rai.Asadar Dumnezeu a vrut ca tot asha cu moartea a venit printr-un singur om , tot asa si viata si invierea sa vina printr-un om.
|
Pentru ca asa a vrut Dumnezeu, e raspunsul final?
Citat:
Eu zic sa o iei mai usor cu intrebarile astea disecate si atat de patrunzatoare, caci nu cred ca poti sa le intelegi.Mai intai punete si citeste Scriptura, sau cel putin primele 4 carti din Noul Testament Matei Marcu Luca Ioan.
|
Imi pare rau, nu cred ca esti in masura sa iti dai cu parerea cu privire la nivelul meu de intelegere