Citat:
În prealabil postat de lacrimi
Presupun ca vorbesti de sectari...
Sa va intreb si eu ceva: de ce sectarii urasc atat de mult Sfanta Cruce, icoanele si preotii ortodocsi? De ce s-au lepadat de singurele arme lasate de Mantuitorul nostru in lupta impotriva diavolului (Sfanta Cruce, aghiasma, tamaie...)? Ei spun ca nu au nevoie de ele. De ce?
|
Aici nu este vorba de a ura sau a nu ura! Ci mai degraba daca este necesar sau nefolositor.Daca este bine sau daca este rau.
Dar eu am sa va pun o alta intrebare : de ce uraste Dumnezeu atat de mult sfanta cruce, icoanele, preotii, prorocii mincinosi, curvarii, preacurvarii, betivii, clevetitorii, ucigasii etc. etc. ?
Daca esti amabil(si cred ca esti) explica punin porunca aceasta :
"Sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo infatisare a lucrurilor cari sunt sus in ceruri, sau jos pe pamant, sau in apele mai de jos de cat pamantul. Sa nu te inchini inaintea lor, si sa nu le slujesti; caci Eu, Domnul, Dumnezeul tau, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea parintilor in copii pana la al treilea si la al patrulea neam al celor ce Ma urasc, si Ma indur pana la al miilea neam de cei ce Ma iubesc si pazesc poruncile Mele. " (Exod 20:4-6)
Doamne ajuta!