Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2009, 18:53:51
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alissa Vezi mesajul
OK.Heaven...si daca tu ca sotie il parasesti pentru violenta lui si el merge si se spanzura pentru ca l-ai parasit, m-ai poti trai cu constiinta impacata ???(Stiu caz concret!!!) Cum ai jurat acolo, la biserica??? LA BINE SI LA RAU PANA CE MOARTEA NE VA DESPARTI! BARBATUL NECREDINCIOS SE MANTUIESTE PRIN FEMEIA CREDINCIOASA SI INVERS! Asa spune Sfanta Scriptura. Asa ca eu indemn toate femeile SA-SI DUCA CRUCEA. Si vor avea mare rasplata de la Dumnezeu.
Merge si se spanzura nu din cauza mea pentru ca fiecare este responsabil pentru faptele sale.
Este o mare dovada de trufie,chiar inconstienta sa crezi ca poti duce pe umeri pacatele altuia.
Poti sa il ajuti,da,dar acolo unde nu se vrea...nu ai ce face,iar daca respectivul doreste sa traiasca in cel mai negru pacat,cu siguranta nu se va mantui pentru ca am facut eu ca sotie pe martira langa el.
Eu zic ca inainte sa iei ad literam ce spune Sfanta Scriptura,ar trebui sa te mai gandesti,sa vizitezi centre unde sunt consiliate si adapostite femeile abuzate,sa le vezi copiii,iar daca si atunci iti vei pastra vehementa in afirmatii...ma iarta,dar inseamna ca ai ajuns pe panta abrupta a ceea ce se numeste fanatism,iar atunci cand ajungem acolo,religia nu mai este calea adevarata,ci un refugiu in care ne adapostim de propriile temeri.

Last edited by heaven; 17.12.2009 at 19:02:45.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
atitudinea bisericii fata de violenta in familie mihaela75 Reguli in Biserica 64 31.03.2014 06:24:19
Vreau o familie anonim30 Intrebari utilizatori 57 27.03.2014 10:00:27
Violenta cotidiana Eugen7 Morala Crestina 2 24.10.2012 20:59:52
In familie cred_cu_adevarat Generalitati 6 21.11.2011 09:52:25
Familie sau Celibat colaps Generalitati 19 14.05.2010 17:33:59