Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.12.2009, 12:53:14
simona76 simona76 is offline
Member

Data înregistrării: 04.02.2008
Implicit Unde gresesc???

Mi-a fost rau de dimineata de la fiere..Ma rog la Dumnezeu sa mi-o tina intreaga pana dupa sarbatori...
Tot am vb cu mama la telefon ce sa fac, mai imi ridica moralul, azi vreau sa ma duc la un eco sa nu ma trezesc ca ajung la spital tocmai de Craciun ...

Intre timp, mi s-a terminat bateria tocmai cand vorbeam cu ea. M-a terminat zgomotul facut de celular..Mi-a zdruncinat si auzul si psihicul acel zgomot puternic...acum ma simt ametita ...zdruncinata...creierii facuti "maioneza"....
Ce sa fac sa treaca starea aceia de disconfort, ameteala, bubuiala, sa nu ma mai doara urechea...?

De ce tot timpul trebuie sa fie ceva de rau cu mine?? cand ma lovesc la cap si ani intregi numai prin medici, nu imi ceda durerea de la traumatism deloc, cand apendicita, cand hepatita, cand am avut un soc si incep spasmele esofagine si adio mancare , slabesc 26 kg intr-un an si ajung la 48 kg...Tot tipul a fost cate ceva..
Ma rog tot timpul la bunul Dumnezeu, la Fecioara Maria, la Sfantul Nectarie,etc... (citesc mereu acatiste..cate 40 zile unori trec si de 40 si tot asa) .....Nu ma indoiesc de prezenta Lui...de existenta Lui...dar simt ca nu fac suficient pentru a-L multumi pe EL...poate exagerez....Offff...nu cred in ghinion...dar o sa incep sa cred ca exista si asta...spun prosti...e haos in capul meu...
Stiu ca sunt trecuta la Sfanta Paraschiva pana in 10 iunie dar poate trebuie sa mai fac ceva...Ce???

Doamne ajuta!!!!

Last edited by simona76; 21.12.2009 at 12:58:03.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Gresesc sau nu ? Andreea2012 Morala Crestina 38 01.04.2013 16:29:34
Unde gresesc? Barbara2000 Generalitati 33 22.04.2010 13:51:27
de unde sa ma rog icer82 Intrebari utilizatori 1 24.02.2010 14:18:37