Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2009, 22:25:30
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Ati citit si comentariile de pe you tube?

http://en.wikipedia.org/wiki/Rusalka

Cea mai buna interpretare mi se pare aceasta:

AdrianVladLazar (10 months ago)

Reply

Eu am inteles putin diferit filmul. Femeia, dupa parerea mea a fost iubita din tinerete a batranului pustnic. Cand el s-a casatorit cu alta femeie ea s-a sinucis iar acum s-a intors sub forma ispitei diavolului.

Salutari fratilor intru dreapta credinta.

cirizbook (10 months ago)

M-a lasat si pe mine cu gura cascata animatia. Cat despre interpretare, Adrian a intuit bine :). Cititi articolul Rusalka de pe en.wikipedia

Pe scurt: Rusalka este un duh femeiesc ce bantuie apele (cam ca o sirena :) ). In credinta populara rusa, o fata care a fost tradata in dragoste si s-a sinucis din acest motiv (prin innecare) devine rusalka. Se zice ca o rusalka se mantuieste daca ii este razbunata moartea (ceea ce s-a si intamplat in film).

Da, cred ca s-au mantuit prin sacrificiul batranului.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Youtube pe propriul PC flying Teologie si Stiinta 6 27.04.2010 13:09:15
caut un raspuns izmenuzza Generalitati 15 12.05.2009 00:17:07
Caut informatii victor_intaiul Stiri, actualitati, anunturi 6 12.03.2009 21:11:02
Linkuri Video Youtube schimnic Despre Biserica Ortodoxa in general 0 21.12.2008 01:50:07
YouTube Downloader Redefined pentru descarcarea de razvan_m Generalitati 2 27.09.2008 21:41:11