![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ati citit si comentariile de pe you tube?
http://en.wikipedia.org/wiki/Rusalka Cea mai buna interpretare mi se pare aceasta: AdrianVladLazar (10 months ago) Reply Eu am inteles putin diferit filmul. Femeia, dupa parerea mea a fost iubita din tinerete a batranului pustnic. Cand el s-a casatorit cu alta femeie ea s-a sinucis iar acum s-a intors sub forma ispitei diavolului. Salutari fratilor intru dreapta credinta. cirizbook (10 months ago) M-a lasat si pe mine cu gura cascata animatia. Cat despre interpretare, Adrian a intuit bine :). Cititi articolul Rusalka de pe en.wikipedia Pe scurt: Rusalka este un duh femeiesc ce bantuie apele (cam ca o sirena :) ). In credinta populara rusa, o fata care a fost tradata in dragoste si s-a sinucis din acest motiv (prin innecare) devine rusalka. Se zice ca o rusalka se mantuieste daca ii este razbunata moartea (ceea ce s-a si intamplat in film). Da, cred ca s-au mantuit prin sacrificiul batranului.
|
|||
|
|||
![]()
Rusalka, este deja o fiinta pura care are un picior in Rai si nu este o ispita ci o invitatie la a dobindi duhovnicie, care la rindul ei este insotita deseori de puteri miraculoase, asa cum le detinea si ea. Ea este sigur o reprezentata a puterilor ceresti...dar care este confundata DE UNII ca fiind drac
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Youtube pe propriul PC | flying | Teologie si Stiinta | 6 | 27.04.2010 13:09:15 |
caut un raspuns | izmenuzza | Generalitati | 15 | 12.05.2009 00:17:07 |
Caut informatii | victor_intaiul | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 12.03.2009 21:11:02 |
Linkuri Video Youtube | schimnic | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 21.12.2008 01:50:07 |
YouTube Downloader Redefined pentru descarcarea de | razvan_m | Generalitati | 2 | 27.09.2008 21:41:11 |
|