Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2010, 22:06:58
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de bmadalin Vezi mesajul
Asta ma deranjeaza cel mai tare si parca a mai zis cineva mai sus:
De ce mesajul oficial este haideti la vaccin, si nici unul din medici nu face?

Sunt niste institutii in care trebuie sa avem incredere.
Daca vin autoritatile si spun unui sat: trebuie sa plecati ca vine Oltul peste voi?
Ce sa faca oamenii? Sa puna la indoiala? Oamenii ar trebui sa aibe incredere in autoritati. Dar si autoritatile n-ar trebui sa sara calu'. Tragi tunuri cu borduri, cu parcuri, cu privatizari dar nu cu viata oamenilor.

Mare incredere in politie, in justitie nu prea mai avem.
Eu totusi am respect si admiratie pentru medici.
Si acum tocmai medicii, sa transmita una si ei sa faca alta?

Gasim o groaza de articole pe net despre cat de prost e vaccinul. Si daca te uiti cine le scrie sunt ori scriitori, ori ziaristi ori alti oameni care se ocupa cu traficul de vesti.
Dar nu am vazut un articol de la un medic respectabil care sa ne spuna ca nu este recomandabil. Bun, mai vezi pe Stive Jonson din UK care zice de rau. Da de unde nu stiu eu ca asta nu e un fel de Hancu?

Asa cum iese Marmureanu la seismologie si mai calmeaza lumea care nu mai vrea sa doarma in casa, mi-as dori sa vad o figura respectabila din lumea medicala din Romania care iese si zice ori ca e alba, ori ca e neagra ori ca e gri. Irinel Popescu sau Florin Mihaltan ca el e de plamani, sau cine o mai fi.
Bun, a iesit Cercel dar mai exista si o alta parere?

Cum in probleme duhovnicesti intrebati duhovnicul, si in probleme medicale intrebati medicul de familie.

Daca stiti articole avizate puneti link-ul. Dar nu chiar cu teoria conspiratiei. Parerile noastre nu sunt de mare folos.
Sunt atatia medici fff buni care au dovedit clar ca vaccinul este foarte periculos. Intradevar sunt putini medicii care spun asta, in comparatie cu cei care sustin ca vaccinul este bun. Dar lumea uita un lucru esential, adevarul nu este dat de majoritate, ci de cei care traiesc in adevar. Asta e diferenta.

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit gripa porcina? Lavrentiu Generalitati 11 24.04.2011 15:52:10
Un actor răpus de gripa porcină ! cristiboss56 Generalitati 13 06.01.2010 20:45:48
Gripa porcina sau gripa porceasca? iulyaan Generalitati 38 18.11.2009 17:16:56
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Stiri, actualitati, anunturi 1 11.05.2009 00:24:45
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Generalitati 0 08.05.2009 12:09:17