raspunsul meu era pentru Ateul cel Rau...
...Ce ai zice sa citesti Biblia si sa vezi ce se intampla...poate se schimba un pic lucrurile sau poate ramai la convingerile tale.
Acum tu esti documentat doar partial.
Ce ai zice sa fii acuzat de ceva si sa vina doar avocatul celui care te acuza in sala, al tau sa lipseasca. Zic eu, sperand ca nu mi-am permis sa-ti dau prea multe sfaturi si sa te deranjez cu acest lucru, sa dai o sansa Bibliei si dupa vei cunoaste pe deplin ceea ce combati sau aprobi. Acum nu e corect...
Crezi ca noi oamenii in micimea noastra nu o sa mai ducem lupte interioare, razboaie, certuri, invidii si tot ceea ce nu este bun...asa suntem din pacate, mai putin credinciosi si mai mult farisei, dar nu Dumnezeu este de vina pentru asta! NOI....probabil vrei sa spui printre altele ca ai vazut in jurul tau multa lume intitulandu-se crestina si nu e! Spune-mi tu ce legatura are asta cu Dumnezeu...nu crezi ca falsitatea si slava desarta sunt problema strict a noastra? Eu merg la biserica, il iubesc pe Dumnezeu din tot sufletul meu, dar stii cat gresesc si cat sunt de mica in ceea ce priveste viata spirituala si de cate ori gresesc?! E vina mea pentru ca am intalnit oameni care fac minuni, m-am rugat la Sfinti care au facut minuni in imediata mea apropiere si eu am ramas la fel...Cum ar putea fii aceastea planeta atat de perfecta si cu toate in ordine fara o Existenta Divina?
Ma rog pentru tine si sunt de acord cu tine ca a fii om bun in afara religiei si a avea principii este mai greu decat pentru un crestin...
Stii ce e ciudat....in toata treaba asta.......ca invataturile crestine in forma lor bruta si nereflectata in omul de langa tine...gresit pentru ca asa a ales el...te invata doar sa fii fericit, bun si iubitor, nu la rau....si atunci ma intreb what's wrong in this?
|