Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2010, 01:57:51
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2008
Locație: Ardeal
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Sa facem, ce? Acest "aproape 20 de persoane" inseamna de fapt 12 - incluznadu-ma si pe mine - dar dupa "entuziasmul general" sunt destul de sceptic ca din acesti 12, vor fi 10 cu adevarat care inteleg exact la ceea ce se obliga.
Dragul meu, nu eu mi-am pierdut entuziasmul; sau, ma rog, n-am renuntat. Eu oricum - cu putine exceptii - am facut "ceva" cam de cand am spus ca "ar trebui facut". Nici nu mi-ar fi greu sa ma adaptez din mers, mai ales pe perioada postului, dar cred ca ne cam amagim.
Si-apoi, de ce sunt eu o tinta pentru Psaltire, daca oricum am cararea mea batatorita care duce in aceeasi directie? Poftim, daca tii neaparat, raman cu catisma 14 rezervata, dar nu ma indoiesc ca daca se vor putea gasi 8 persoane serioase dispuse sa se puna pe treaba in timpul postului, se va putea gasi si al 9-lea. Totusi sunt sceptic, nu atat in privinta entuziasmului, cat in privinta seriozitatii pentru ducerea la bun sfarsit cu toata constiinta de care poate da dovada un bun crestin! E greu si pentru cei mai incercati dintre noi care au mai trecut prin asa ceva (fiindca tocmai in acea perioada se intampla sa intervina "neprevazutul" cu tot felul de incercari), dar pentru neavizati. Tocmai de aceea poate ca este indicat sa se stie de la inceput ca nu e o simpla joaca. Mai mult, eu nici nu sunt de acord ca cineva sa se inscrie fara sa primeasca binecuvantarea duhovnicului. Poate ca nu au intrat in biserica de mult timp, poate nu s-au spovedit si nu s-au impartasit de ani buni... Cel mai bine, tot duhovnicul stie daca poate da binecuvantarea, sau nu, ca noi intre noi... nu stim nimic unul despre celalalt, si nu ne alaturam acestui scop, doar sa ne dam importanta, ci sa fim cu adevarat la inaltimea la care Dumnezeu se asteapta sa fim!

Ai perfecta dreptate,si aici ti-ai raspuns singur la intrebarea de ce esti o tinta pentru Psaltire.Doamne ajuta!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Salvati Copenhaga! andreicozia Generalitati 7 03.01.2010 04:45:16
salvati o viata andreicosminus Umanitare 0 30.12.2009 17:57:32
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! heaven Umanitare 8 10.09.2009 21:13:19
Salvati Iconostasul de la Cotroceni simona76 Stiri, actualitati, anunturi 1 26.03.2009 09:56:37
salvati un suflet bm Generalitati 18 02.09.2007 15:10:53